Follow us

Celebrity News | Στη Σίσσυ Χρηστίδου η συνεργάτιδα της Ζήνας Κουτσελίνη, η Ελένη Μενεγάκη έκανε on air πρόταση στην Κατερίνα Ζαρίφη και όλα τα νέα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απαντά στα κακόβουλα σχόλια: "Μας βρίζουν σε κάτι πρωινά και μετά μας παίρνουν τηλέφωνο για να εμφανιστούμε", με δική της εκπομπή η Χαρούλα Αλεξίου – Οι πρώτες πληροφορίες, και η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στο Yupiii: "Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι πάνελ".

MissBloom TEAM
Celebrity News

Στη Σίσσυ Χρηστίδου η συνεργάτιδα της Ζήνας Κουτσελίνη

Celebrity News | Στη Σίσσυ Χρηστίδου η συνεργάτιδα της Ζήνας Κουτσελίνη, η Ελένη Μενεγάκη έκανε on air πρόταση στην Κατερίνα Ζαρίφη και όλα τα νέα

Μια νέα προσθήκη θα υπάρξει στο "Χαμογέλα και πάλι” από αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας και η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της εκπομπής της μια συνεργάτιδα της Ζήνας Κουτσελίνη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα θα βρίσκεται στην εκπομπή του Mega και μάλιστα θα δίνει κανονικά το παρών στο πλατό.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι πρότινος η συντάκτρια βρισκόταν εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, "Αλήθειες με τη Ζήνα”, με την οποια ολοκλήρωσε τη συνεργασία της στις αρχές Φεβρουαρίου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απαντά στα κακόβουλα σχόλια: "Μας βρίζουν σε κάτι πρωινά και μετά μας παίρνουν τηλέφωνο για να εμφανιστούμε"

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε την εμφάνισή του στο πλατό της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι" μαζί με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι συζήτησε με τον Νικο Μουτσινά για τον αρραβώνα του, ενώ μεταξύ άλλων ο θεατρικός παραγωγός έκανε ένα σχόλιο σχετικά με τα σχόλια που δέχεται από ορισμένους παρουσιαστές και πανελίστες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Με δική της εκπομπή η Χαρούλα Αλεξίου – Οι πρώτες πληροφορίες

Βίντεο - Χαρούλα Αλεξίου: Η πτώση της πάνω στη σκηνή

Στο τιμόνι της παρουσίασης ενός νέου project της ΕΡΤ ετοιμάζεται να βρεθεί όπως όλα δείχνουν η Χαρούλα Αλεξίου. Η διάσημη ερμηνεύτρια για πρώτη φορά στη μακρόχρονη καριέρα της θα βρεθεί σε ρόλο παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η Χαρούλα Αλεξίου θα παρουσιάσει την εκπομπή "Ιστορίες Τραγουδιών” που βρίσκεται σε τελικό στάδιο έγκρισης από την Δημόσια Τηλεόραση. Αν και η κορυφαία ερμηνεύτρια επιθυμούμε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να βρίσκεται μόνο σε ρόλο αφηγήτριας, τελικά οι ιθύνοντες της ΕΡΤ την έπεισαν και θα εμφανίζεται κανονικά μπροστά από τις κάμερες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε on air πρόταση στην Κατερίνα Ζαρίφη – Τι απάντησε;

Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη στο πάνελ της "Ελένης” βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, με την Ελένη Μενεγάκη να μη διστάζει να της κάνει μια τηλεοπτική πρόταση on air.

Αρχικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να σχολιάσει ότι έχει αλλάξει η σκαλέτα της εκπομπής εξαιτίας της Κατερίνας Ζαρίφη, με την ίδια να του απαντά ότι όταν πηγαίνει πάντα δεν τηρείται η σκαλέτα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στο Yupiii: "Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι πάνελ"

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την κριτική του Yupiii στον Ανδρέα Μικρούτσικο και για το κατά πόσο ο παρουσιαστής έχει ρόλο "πάνελ" στη "Super Κατερίνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξίζει ο Αντρέας Μικρούτσικος να βρίσκεται πάνελ στην Κατερίνα Καινούργιου;

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου είπε: "Mε πολλή αγάπη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Χθες διάβασα μια κριτική του Κωνσταντίνου Αντωνάτου στο yupi που τον αγαπώ πολύ και είναι φίλος μου. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι διάβασα μια κριτική που λίγο με στεναχώρησε "αν αξίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος να είναι πάνελ στην Κατερίνα Καινούργιου”. δεν έγραφε τίποτα αρνητικό ούτε για εμένα, ούτε για εσένα. Όμως να διευκρινήσω κάτι. Ο Ανδρέας δεν είναι πάνελ στην εκπομπή. Το λέω γιατί έχω ακούσει πολλές φορές να το λένε αυτό. Κανείς δεν είναι πάνελ. Ο Ανδρέας είναι ο πρώτος στην εκπομπή. Είναι πιο πάνω και από εμένα. απλώς την εκπομπή την παρουσιάζω εγώ. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει τον απόλυτο σεβασμό που πρέπει να έχει και είναι τιμή μας που είναι εδώ ως πρώτος σχολιαστής και συνεργάτης".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ