Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Έσβησε τις φωτογραφίες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη από το Instagram

Η μια και μοναδική φωτογραφία που έμεινε και μπορεί να βρει κανείς στα social media.

Κατερίνα καινούργιου NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο πρώην αγαπημένος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, δεν είναι πλέον μαζί, με τα δημοσιεύματα να θέλουν να εμφανίζονται σύννεφα στη σχέση τους ήδη από το καλοκαίρι. Παρ᾽όλα αυτά, κανείς απ᾽τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τις "φήμες", μιας και κρατούν χαμηλό προφίλ για τα προσωπικά τους.

Η διάσημη παρουσιάστρια ωστόσο τις επιβεβαιώνει έμμεσα και με τον τρόπο της, αφού πολλές φορές όλον αυτόν τον καιρό είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής της τη στενοχώρια ή την κακή της διάθεση, πετώντας διάφορα υπονοούμενα για τη σχέση της.

Πάντως, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έγινε σαφές σε όλους ότι ο χωρισμός είναι οριστικός, αφού η ίδια παραδέχτηκε ότι φέτος όχι μόνο δεν γιορτάζει, αλλά μάλιστα είναι και στα χειρότερά της.

Η παρουσιάστρια έχει σβήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram, γεγονός που επιβεβαιώνει απόλυτα τον χωρισμό τους. Η μόνη κοινή τους φωτογραφία που παραμένει στα social είναι εκείνη όπου έχουν φωτογραφηθεί μαζί στη Σαντορίνη, η οποία όμως αναπαριστά τα πρόσωπά τους σε animated μορφή. Την εν λόγω φωτογραφία έχει διατηρήσει στο προφίλ του ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Κατερίνα Καινούργιου | "Δεν γιορτάζω σήμερα. Είμαι στα χειρότερά μου"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ