Follow us

Δύσκολες ώρες για τον Κρατερό Κατσούλη | Στο νοσοκομείο η μητέρα του

Το βίντεο που ανέβασε και τα όλο συγκίνηση λόγια του.

Κρατερός Κατσούλης NDP

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Κρατερός Κατσούλης, αφού η μητέρα του βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του για το ότι αγαπημένη του μητέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο "Σωτηρία", με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram του πριν λίγες ώρες.

"Ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε καθημερινά για όλους μας και για τη μητέρα μου, εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρια 🙏 ευγνώμων", έγραψε στη λεζάντα του post, ενώ στο βίντεο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για covid, ευχαριστώντας ταυτόχρονα και πάλι όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να γίνει καλά η μητέρα του.

Το βίντεο:

Loading...

"Καλησπέρα. Από μικρός όταν ήμουν, ένα από αυτά που μου έλεγε η μάνα μου ήταν σαν ευχή: "Αγόρι μου έξω από φυλακές και νοσοκομεία να είμαστε. Και όλα τα άλλα, παλεύονται”. Σωστό. Το πρώτο το κατάφερε, προφανώς. Το δεύτερο κουτσά-στραβά, μέχρι τώρα, το πάλεψε. Τώρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Και με όλο αυτό θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, σε όλο το προσωπικό, σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία. Εδώ νοσηλεύεται και η μανούλα. Όχι με covid, με την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ