Follow us

Adriana Lima | Ο (πολύ) ευρηματικός τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της

To μοντέλο έφτιαξε ένα ξεκαρδιστικό και πολύ έξυπνο βίντεο στο Tik Tok.

Adriana Lima Splash News / Ideal Image

Με τον πιο πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να ανακοινώσει η Adriana Lima την τρίτη εγκυμοσύνη της, όχι μόνο στους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και στον σύντροφό της.

Πιο συγκεκριμένα, το τοπ μόντελ θέλησε να εγκαινιάσει τον νέο της λογαριασμό στο Tik Tok με το πρώτο της βιντεάκι να περιέχει ένα ξεκαρδιστικό στόρι που κατέληξε στο χαρμόσυνο νέο. Αναλυτικότερα, η 40χρονη ανέβασε σε μερικά πλάνα όλες εκείνες τις φορές που ο σύντροφός της, Andre Lemmers, έβρισκε συνέχεια ευκαιρίες να την πειράζει τρομάζοντάς τη, με στόχο να γελάνε και να περνούν καλά. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε εκείνη να κάνει την ανατροπή, παίρνοντας με κάποιον τρόπο το αίμα της πίσω και αιφνιδιάζοντάς τον ευχάριστα. Έτσι, στα τελευταία πλάνα του χιουμοριστικού αυτού βίντεο, η Adriana Lima τού δείχνει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, ενώ ζουμάρει στην έκφρασή του που προδίδει την πραγματική του έκπληξη. Ο σύντροφός της όντως δεν ήξερε τίποτα για την εξέλιξη αυτή και το έμαθε μαζί με τους χιλιάδες followers του μοντέλου που είδαν το βίντεο στο Tik Tok.

Το βίντεο "κλείνει" με ένα πλάνο από φωτογραφία υπέρηχου και το μήνυμα "Coming Fall 2022", πράγμα που σημαίνει ότι το ερχόμενο φθινόπωρο οι Adriana Lima και Andre Lemmers θα γίνουν γονείς.

Δες το χιουμοριστικό βίντεο:

Να θυμήσουμε ότι οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους με την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ το μοντέλο έχει ακόμα δύο κόρες, τη 12χρονη Valentina και την 9χρονη Sienna με τον πρώην σύζυγό της, Marko Jaric.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ