Follow us

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Η φωτογραφία με την κόρη της που "έριξε" το Instagram

Οι όλο συγκίνηση ευχές για τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου NDP

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ, ενώ έχουν δημιουργήσει μαζί μια πολύ όμορφη οικογένεια. Οι δύο τους κόρες, Λυδία και Ηλέκτρα, είναι για εκείνους η απόλυτη ευτυχία αλλά και προτεραιότητα, με τους ίδιους να αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν σε εκείνες.

Χθες Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου, η μεγαλύτερη κόρη τους Λυδία είχε γενέθλια, συμπληρώνοντας αισίως 6 χρόνια ζωής. Η περήφανη μανούλα θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, δημοσιεύοντας έτσι μια φωτογραφία τους από τα παλιά όπου ποζάρουν μαζί, όταν η Λυδία ήταν ακόμα μωρό. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε τα εξής πολύ συγκινητικά λόγια και ευχές:

"Την περίμενα πολλά χρόνια αλλά εκείνη ήξερε πότε έπρεπε να έρθει. Σαν σήμερα 6 χρόνια πριν η Λυδια ήρθε στον κόσμο μας για να μας μάθει το πραγματικό νόημα της αγάπης.

Ένα ταξίδι που μας έφερε αντιμέτωπους με τον εαυτό μας, μας δοκίμασε και μας εξέλιξε. Να είσαι γερή ζωή μου. Να είσαι δυνατή. Να είσαι ο υπέροχος εαυτός σου. Σ' αγαπώ με όλο μου το είναι. Χρόνια πολλά μωρό μου".

Φυσικά, η φωτογραφία "έριξε" το Instagram, με τα likes και τις ευχές να πέφτουν βροχή.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ