Follow us

Διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν σε blind dates

Αυτοί οι σταρ είναι η απόδειξη ότι τα ρανταβού στα τυφλά, αλλά και η διαμεσολάβηση κοινών γνωστών, μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα.

MissBloom TEAM
Meghan & Harry Splash News/Ideal Image

Δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι τα ταιριαστά και απόλυτα αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, βρέθηκαν μαζί έπειτα από την μεσολάβηση μιας ανώτερης γοητευτικής δύναμης που υπακούει στον νόμο της έλξης, επιτρέποντας τους να δημιουργήσουν έναν αξιοζήλευτο δεσμό. Η αλήθεια βέβαια, πίσω από τις ρομαντικές ιστορίες αγάπης των διασημοτήτων, μοιάζει κάπως διαφορετική από εκείνη την παραμυθένια εξέλιξη που συχνά έχουμε στο μυαλό μας. Ίσως, θα λέγαμε, πλησιάζουν πιο πολύ στην πραγματικότητα των "κοινών θνητών", αφού πολλές διάσημες σχέσεις ξεκίνησαν έπειτα από ραντεβού στα τυφλά.

Κι όμως είναι αλήθεια! Η γνωριμία τους προέκυψε ύστερα από παρότρυνση φιλικού ή οικογενειακού προσώπου και σε αρκετές περιπτώσεις εξελίχθηκε σε σχέση ζωής. Η τακτική του "προξενιού" φαίνεται ότι λειτούργησε αποτελεσματικά στην περίπτωση των Gisele Bundchen και Tom Brady, ενώ πάλι σε άλλες όπως των Brad Pitt και Jennifer Aniston, αν και στην αρχή δούλεψε, το ζευγάρι δεν άντεξε τελικά στην δοκιμασία του χρόνου.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ