Follow us

Γιώργος Χρανιώτης | "Γλίτωσα από σεξουαλική παρενόχληση σκηνοθέτη όταν ήμουν 20 χρονών"

"Αναρωτήθηκα μήπως έπρεπε να ενδώσω γιατί έτσι είναι τα πράγματα".

Την πρώτη τους κοινή, τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, στο "DOT" νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής, 20/02.

Τα πολύ όμορφα θέματα που ανέπτυξαν με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη αφορούσαν τη σχέση τους, τον ερχομό του παιδιού τους και τις ισορροπίες στη ζωή τους, καθώς και το κίνημα #metoo.

Ιδίως σε σχέση με το τελευταίο και με αφορμή όλη τη συζήτηση που γίνεται τελευταία, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι παραλίγο να πέσει και ο ίδιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από σκηνοθέτη όταν ήταν 20 χρονών.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε ότι σε μια διαφωνία που είχε με τη μαμά του σχετικά με το θέμα των κατηγοριών προς τους θύτες, εκείνος χειρίστηκε το θέμα ως εξής:

"Της θύμισα ότι όταν εγώ ήμουν 20 χρονών υπήρχε ένας σκηνοθέτης που με κάλεσε σπίτι του, πήγα και προσπάθησε με πολύ προσεκτικό τρόπο να κάνει κάτι μαζί μου και τον απώθησα. Αυτό που της είπα ήταν ότι 'μαμά, θυμάσαι που ήμουν 20 χρονών, γυμναζόμουν, έδινα για γυμναστική ακαδημία, ήμουν δυνατό αγοράκι 20 χρονών και είχα αυτή την αυτοπεποίθηση ότι αν συνεχίσεις κι είσαι πιο έντονος θα μπορέσω να κάνω κάτι και να αντιδράσω βίαια. Αν ένα παιδί ήταν αλλιώς, θα ήταν καταστροφικό το αποτέλεσμα'. Είμαι τυχερός παρά ικανός που γλίτωσα αυτή την παρενόχληση που δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα είχε στη ζωή μου. Έχω συναντήσει συμπεριφορές πολύ απαξιωτικές".

"Δεν χρειάζεται να ανεχτείς τίποτα. Τίποτα που δεν θέλει το σώμα σου. Εμένα 20 χρονών εκείνη την ώρα μου μίλησε το σώμα μου και μου είπε: ᾽Γιώργο μπορείς να κάνεις υποχωρήσεις στη ζωή σου αλλά αυτή τη σεξουαλική παραχώρηση δεν μπορείς να την κάνεις. Θα σου στοιχίσει πολύ αν την κάνεις.᾽ Και ευτυχώς το άκουσα. Θυμάμαι το ερώτημά μου εκείνη την ώρα. Μήπως πρέπει να ενδώσω γιατί έτσι είναι τα πράγματα. Μήπως έτσι είναι τα πράγματα;"

Όσο για τον ερχομό του γιου του, υποστήριξε ότι μέχρι τα 40 του δεν φανταζόταν τον εαυτό του πατέρα και δεν ζήλευε καθόλου τη ζωή του οικογενειάρχη, αντιθέτως τού άρεσε η δική του, εργένικη ζωή.

"Μέχρι τα 40 λυπόμουν όσους μου έλεγαν ότι περιμένουν παιδί. Με έφερναν σε αμηχανία. Δεν μπορούσα να χαρώ με τη χαρά τους. Μου άρεσε περισσότερο η δική μου εκδοχή της ζωής από τη δική τους. Τώρα πια χωρίς να πέφτω σε κανένα κλισέ είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου και το έχω κάνει με αυτό εδώ το κορίτσι. Τη θέλω πιο πολύ τώρα από ότι στην αρχή. Είμαστε φίλοι, είμαστε τα πάντα αλλά είμαστε κι εραστές".

Δες περισσότερα στο βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ