Follow us

Θλίψη στον κόσμο του θεάτρου | Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Ο Θ. Κάλβος υπήρξε σκηνοθέτης, ηθοποιός, δάσκαλος υποκριτικής και συνιδρυτής με το Μιχάλη Καλαμπόκη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης, του Θεάτρου και των Εργαστηρίων της ‘’Αθηναϊκής Σκηνής’’.

MissBloom TEAM
Black iStock

Θλίψη στον κόσμο του θεάτρου για τον θάνατο του ηθοποιού Θόδωρου Κάλβου.

Υπήρξε σκηνοθέτης, ηθοποιός, δάσκαλος υποκριτικής και συνιδρυτής με το Μιχάλη Καλαμπόκη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης, του Θεάτρου και των Εργαστηρίων της ‘’Αθηναϊκής Σκηνής’’.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή του στο facebook ο ηθοποιός Μιχάλης Καλαμπόκης ο οποίος υπήρξε μαθητής και συνεργάτης του.

Συγγενείς, συνεργάτες και μαθητές θα τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στις 15.00 στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. (Υπεύθυνος Τελετής – πληροφορίες: Κυρκιρής Θεόφιλος, 2109846211).

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, "έφυγε από κοντά μας ένας γλυκύτατος και σπουδαίος άνθρωπος της τέχνης μας..Ένας δάσκαλος...Ο Θόδωρος Κάλβος με τον οποίο είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ ως καθηγητής στην Αθηναική Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης , που ήταν το δικό του δημιούργημα,για μια 10ετια...Έβγαλε γενιές ηθοποιών στο καλλιτεχνικό στερέωμα...Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.. Άξιος συνεχιστής των οραμάτων του ο πολυτάλαντος γιός του @Μιχάλης Καλαμπόκης".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ