Follow us

10 χρόνια Missbloom | Η Κατερίνα Μισιχρόνη έφερε έναν αέρα άλλης εποχής στο απόλυτο digital party

Αμέτρητα ροζ μπαλόνια, μια τούρτα-υπερπαραγωγή και το πιο συναρπαστικό quiz περίμεναν την όμορφη ηθοποιό.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Μισιχρόνη

Η σχέση της Κατερίνας Μισιχρόνη με το Missbloom.gr όχι απλά μετρά πολλά χρόνια, αλλά διέπεται και από αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση. Αν είσαι πιστή Missbloomer και τσεκάρεις ανελλιπώς το νέο μας περιεχόμενο τόσο στην στήλη της μόδας όσο και της ομορφιάς, έχεις σίγουρα δει το υπέροχο πρόσωπό της να φιγουράρει στη σελίδα μας.

Οι λόγοι πολλοί και ποικίλλοι, από το ταλέντο της, το γούστο και τη φινέτσα της, μέχρι το έμφυτο στιλ και την αισθητική της, η γνωστή ηθοποιός είναι ένα από τα κορίτσια εκείνα που λατρεύουμε και μας εμπνέουν.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από το digital πάρτι για τα 10 χρόνια που συμπλήρωσε το Missbloom.gr, να γιορτάσει μαζί μας και φυσικά να παίξει.

Όπως και οι υπόλοιποι καλεσμένοι, η Κατερίνα Μισιχρόνη τέσταρε τις γνώσεις της στις ερωτήσεις που της έθεσε η οικοδέσποινά μας Ελένη Βουλγαράκη, αναφορικά με τη μόδα, την ομορφιά, τους celebrities και τα social media.

10 χρόνια Missbloom | Η Κατερίνα Μισιχρόνη έφερε έναν αέρα άλλης εποχής στο απόλυτο digital party

10 χρόνια Missbloom | Η Κατερίνα Μισιχρόνη έφερε έναν αέρα άλλης εποχής στο απόλυτο digital party

Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο και καθόλου δεν μας εξέπληξε, αφού η όμορφη ηθοποιός είναι από τις πιο "ψαγμένες" γυναίκες της ελληνικής showbiz σε ό,τι αφορά τη μόδα και την ομορφιά. Μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram άλλωστε αρκεί για να το διαπιστώσεις: Θα μπορούσε να είναι editorial περιοδικού.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη λοιπόν κέρδισε επάξια τον τίτλο της Miss Missbloom, φόρεσε το στέμμα και την κορδέλα της και πόζαρε στον φακό στο πλευρό της hostess μας- λίγο πριν σβήσει και εκείνη τα κεράκια της πιο φαντασμαγορικής τούρτας ever.

Με αέρα μιας άλλης εποχής, αριστοκρατικό ταπεραμέντο και συνάμα σύγχρονη παρουσία "έφερε" στο studio τη μοναδική της αύρα και καταφέραμε να ενώσουμε τη ρετρό με τη σύγχρονη digital pop αισθητική.

Κάπου ανάμεσα σε πολλά ροζ μπαλόνια και ακόμη περισσότερα χαμόγελα, είπε το "ναι" στο διαδραστικό μας πάρτι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που την υποδεχθήκαμε για ακόμη μια φορά στην παρέα μας.

Πάρε μια μικρή γεύση από όσα συνέβησαν στο studio του Missbloom.gr

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ