Follow us

Δέσποινα Μοίρου για #metoo | "Αυτές που την έπαθαν, ας πρόσεχαν. Σε μένα δεν έχει συμβεί - Ο Έλληνας είναι πουριτανός"

"Μήπως είχε πιει κάτι;", η απορία του Γιώργου Λιάγκα.

Δέσποινα Μοίρου | NDP

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις της Δέσποινας Μοίρου στο Πρώτο Θέμα, σχετικά με το κίνημα #metoo και τις παρενοχλήσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, πρόκειται για κάτι το οποίο έχει βαρεθεί, ενώ δεν δίστασε να κάνει ένα πρωτοφανές victim blaming.

Οι δηλώσεις της

Τα έχω βαρεθεί. Το #metoo εννοώ. Αϊ σιχτίρ, κουράστηκα. Πάντα υπήρχαν αυτά, και στο Χόλιγουντ, και παντού. Στην τελική αυτές που την έπαθαν, ας πρόσεχαν. Δύο πράγματα σιχαίνομαι, δεν κουτσομπολεύω, και σιχαίνομαι την κριτική. Αυτός την έπεσε σε αυτήν ή αυτή την έπεσε σε αυτόν.

Σε μένα δεν έχει συμβεί. Δυστυχώς δε μου χούφτωσαν τον κ@λο. Αλλά ο Έλληνας είναι πουριτανός. Ούτε υπέρ, ούτε κατά είμαι. Απλώς βαρέθηκα.

Την εν λόγω συνέντευξη προέβαλλαν και στο "Πρωινό" τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φάιη Σκορδά να μην κρύβουν την έναστασή τους με όσα δήλωσε.

Ο παορυσιαστής μάλιστα εξέφρασε την απορία αν η Δέσποινα Μοίρου είχε πιει κάτι: "Τι να σχολιάσεις από αυτό. Μήπως είχε πιει κάτι η κοπέλα; Μπορεί να λέει άνθρωπος σε έναν βιασμό ότι φταίει το θύμα; Μήπως δεν είχε συναίσθηση αυτών που έλεγε; Είναι τόσο προκλητικά αυτά που λέει"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ