Πάνος Καλλίτσης | Η απάντηση του δικηγόρου του στη συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου

"Οι οικονομικές αξιώσεις αποκλείουν τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου. Οικονομικές αξιώσεις έχει προβάλει αποκλειστικά η κ. Χριστοπούλου και όχι ο κ. Καλλίτσης".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, παραχωρώντας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της από τον Πάνο Καλλίτση.

"Χείμαρρος" η Έλενα Χριστοπούλου | "Βλέπω ανθρώπους που μιλάνε κατά του bullying και είναι οι ίδιοι που κάνουν το χειρότερο bullying"

Αναφορικά με όσα είπε για τη δικαστική διαμάχη τους, ο γνωστός hair stylist θέλησε να τοποθετηθεί παίρνοντας θέση μέσω του δικηγόρου του. Έτσι, ο Νίκος Αγαπηνός, σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 21/2, είπε

Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η κ. Χριστοπούλου άσκησε μια αγωγή και διεκδίκησε ένα ποσό κάποιων εκατοντάδων ευρώ από τον εντολέα μου. Έχει εκδοθεί μία πρωτόδικη απόφαση που της έχει επιδικάσει 90.000 ευρώ. Όταν ανέλαβε η δικηγορική μας εταιρεία, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής και κατέφυγε και στην ποινική δικαιοσύνη.

Σε χρόνο μεταγενέστερο από την απόφαση αυτή, και η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της, είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματική απάτη στο δικαστήριο και για ψευδή κατάθεση- ψευδορκία κατά συρροή. Άπαντες, πλην ενός τον οποίο σεβαστήκαμε λόγω ηλικίας.

Οι οικονομικές αξιώσεις αποκλείουν τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου. Οικονομικές αξιώσεις έχει προβάλει αποκλειστικά η κ. Χριστοπούλου και όχι ο κ. Καλλίτσης.