Follow us

Κώστας Φαλελάκης | "Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, δεν μπορούσα να πάρω το σώμα του"

"Θα ήθελα να αποκτήσω παιδί αλλά ο Μηνάς δεν ήθελε και το σεβάστηκα".

Κώστας Φαλελάκης NDP

Στον Άρη Καββατζίκη και την εκπομπή "Πάμε Δανάη" παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Φαλελάκης. Ο 59χρονος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, αναφερόμενος και σε πολύ προσωπικά του θέματα όπως τα παιδικά του χρόνια, τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρας του, η στάση του πατέρα του, αλλά και η σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα.

Αποφεύγω να πηγαίνω στην Κρήτη γιατί δε μου είναι ευχάριστες οι μνήμες. Οικογενειακά θέματα. Η μητέρα μου είχε μια ασθένεια ψυχική, δεν τα θυμάμαι ευχάριστα, με καταδίωκε η αίσθηση ότι "αφού η μητέρα μου γιατί όχι και εγώ”. Μπαινόβγαινε στο ψυχιατρείο, μεγαλώναμε στη γιαγιά, με συγγενείς… Έπαιξε ρόλο και η διαφορετικότητά μου. Το ότι η μαμά μου είχε μια ψυχική νόσο ήταν περισσότερο ταμπού. Συνέχεια μπαινόβγαινε στο ψυχιατρείο, ήμασταν τα παιδιά της τρελής.

Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό και μια μικρότερη αδερφή. Η αδερφή μου ζει εκεί, έχει κι αυτή τέτοια θέματα, ζει στο ψυχιατρείο. Ο αδερφός μου ζει εδώ, στην Αθήνα. Ο πατέρας μου στάθηκε βράχος σε όλο αυτό, είναι κάτι που εκτίμησα αργότερα σε εκείνον παρά τις διαφωνίες μας. Εκτίμησα το ότι δε σκέφτηκε ποτέ να την κλείσει στο ψυχιατρείο, δε σκέφτηκε ποτέ να την αποχωριστεί. Και το τέλος του ήταν συγκινητικό γιατί στα 40 της μητέρας μου είχαμε την κηδεία του. Έφυγε από τον καημό του.

Για τον Μηνά Χατζησάββα, τον μεγάλο έρωτα που τον έκανε να "μεταναστεύσει" από τα Χανιά στην Αθήνα, αλλά και τη διαχείρηση της απώλειάς του, είπε:

"Μερικές φορές διαλέγει η ιστορία να σε κάνει ήρωα ερήμην σου. Ζούσαμε 25 χρόνια με τον Μηνά Χατζησάββα. Ήταν ένα πρόσωπο που έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και για τη ζωή του και για την τέχνη του. Δε το κρύψαμε ποτέ, δε το διατυμπανίσαμε ποτέ. Όταν όμως μετά τον θάνατό του εγώ δε μπορούσα να πάρω το σώμα του, αυτό ξεχείλισε το ποτήρι.

Εκείνες τις ημέρες είχε δρομολογηθεί να ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης και όντως ψηφίστηκε μετά από ένα δεκαήμερο περίπου. Δεν είχα σκοπό να μιλήσω αλλά αυτό με ξεπέρασε.

Πριν τον Μηνά δεν είχα κάνει σημαντική ή μακροχρόνια σχέση. Είχα κάνει σύντομες σχέσεις με κορίτσια και με αγόρια. Ο Μηνάς ήταν ο λόγος που έφυγα από τα Χανιά στην Αθήνα.

Θα ήθελα να αποκτήσω παιδί, αλλά ο Μηνάς δεν ήθελε και το σεβάστηκα. Αυτό που μου λείπει είναι η χάρη του, ήταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος. Έμπαινε στην πρόβα και γινόταν νηπιαγωγείο.

Κώστας Φαλελάκης | "Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, δεν μπορούσα να πάρω το σώμα του"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ