Follow us

Celebrity News | Ο Άρης Σοϊλέδης κατακεραυνώνει τη Μυριέλλα Κουρεντή & οι εντάσεις στην καλύβα των "Διασήμων"

Η Μυριέλλα Κουρεντή "αδειάζει" τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την Κάτια Ταραμπάνκο, οι αιχμές Καινούργιου για τη Βανδή & η επιστροφή του Σάββα Πούμπουρα στην "Ελένη".

MissBloom TEAM
yupiii

Survivor | Ο Άρης Σοϊλέδης κατακεραυνώνει τη Μυριέλλα Κουρεντή - Δύο ακόμα κόκκινοι στον τάκο

Celebrity News | Ο Άρης Σοϊλέδης κατακεραυνώνει τη Μυριέλλα Κουρεντή & οι εντάσεις στην καλύβα των "Διασήμων"

Δεν έχει τελειωμό η μπόρα ανάμεσα στους "Διάσημους" παίκτες. Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού όλοι πέρασαν στην κάλπη για δεύτερη φορά, ώστε να βγουν όλες οι υποψηφιότητες αυτής της εβδομάδας.

Αμέσως ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους κόκκινους να ψηφίσουν, με τους παίκτες να δείχνουν οριακά τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ως τη δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Μυριέλλα Κουρεντή "αδειάζει" τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την Κάτια Ταραμπάνκο!

survivor

Η στενή φιλία που είχαν αναπτύξει Μυριέλλα Κουρεντή & Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φαίνεται να αποτελεί παρελθόν. Μετά τη σημερινή ήττα τους, οι κόκκινοι επέστρεψαν στην καλύβα τους, ωστόσο η Κάτια Ταραμπάνκο θέλησε να ζητήσει τα ρέστα από τη Ναυσικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυριέλλα είπε στην Κάτια πως η Ναυσικά της μετέφερε ορισμένα άσχημα σχόλια για τη νέα παίκτρια των "Διασήμων", προερχόμενα από κοντινό της πρόσωπο. Η Κάτια απεθείας ζήτησε τον λόγο από τη Ναυσικά, κι ύστερα οι τρεις τους είχαν έναν έντονο διάλογο στην παραλία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο κακός χαμός στην καλύβα των "Διασήμων"! Βαριές κουβέντες μεταξύ Καραγκούνια & Αρσενίου

Survivor

Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στην καλύβα των "Διασήμων". Εκεί που η αρχική διαφωνία της Μυριέλλας Κουρεντή και του Άρη Σοϊλέδη φάνηκε να φτάνει στο τέλος της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να τονίσει τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι παλιοί στον νέο μέλος της ομάδας, τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης είχε ένα μεγάλο ξέσπασμα εναντίον των κοριτσιών, τα οποία του "τη λένε" για το ροχαλητό του. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν στη συζήτηση μπήκε ο Σάκης Αρσενίου, οι δηλώσεις για περί στημένης ψηφοφορίας εναντίον της Μυριέλλας, αλλά και.. "τα παντελόνια".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αιχμές Καινούργιου για τη Βανδή: "Φαντάζομαι θα μιλήσει σε εμάς, στον Alpha"

Κατερίνα Καινούργιου

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Alpha για το "Chart Show" με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" συνάντησε τη διάσημη τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο.

Λίγο πριν αναχωρήσει για Κύπρο όπου συνεχίζει τις νυχτερινές εμφανίσεις της με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε να αποφύγει την κάμερα και τις ερωτήσεις χωρίς να σταματήσει στιγμή να περπατά, όταν ρωτήθηκε για τη νέα της εκπομπή είπε πως για αυτό θα μιλήσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, ενώ όταν η ρεπόρτερ αναφέρθηκε στις φωτογραφίες στα social media με τον σύντροφό της και την κόρη της παρέμεινε σιωπηλή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στην "Ελένη" | Δείτε το βίντεο

Σάββας Πούμπουρας

Μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό, η οποία τον κράτησε πολλές ημέρες μακριά από την "Ελένη”, ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στην εκπομπή και η Ελένη Μενεγάκη έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι της έλειψε ο συνεργάτης της, ενώ τόνισε τους λόγους που έλειπε τόσο καιρό. "Εσύ μπορεί να το πέρασες χαλαρά, αλλά εμένα μπορεί να μην είναι γρήγορο και να είναι βαρύ. Δόξα το Θεό που δεν κόλλησα, ενώ ήμασταν μαζί την προηγούμενη ημέρα” είπε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ