Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | "Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό"

" Δόξα τω Θεώ που έκανα πλαστική στήθους": Οι ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις της εγκυμονούσας.

Γαστεράτου Ισηγόνης NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega καλημέρα" μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου, που διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η παρουσιάστρια που δεν βλέπει την ώρα να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη, αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους, την πρόταση γάμου, αλλά και την αντίδρασή του στο άκουσμα της έλευσης του δεύτερου παιδιού.

Μαντώ Γαστεράτου | Αυτή η παρουσιάστρια θα βαφτίσει το δεύτερο παιδί της

Loading...

Διανύω το δεύτερο τρίμηνο της κύησής μου. Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Στη αρχή δεν το πίστευα γατί δεν ήταν κάτι που είχαμε σχεδιάσει, ήρθε απρόοπτα. Χάρηκα πάρα πολύ.

Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί πλήρως ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη. Τα κιλά αυτή τη φορά με αγχώνουν, γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη εγκυμοσύνη συζητώντας και με άλλες φίλες μου, μού λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις.

Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο.

Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό μέσω μιας φίλης. Η πρόταση γάμου έγινε σε καλοκαιρινές διακοπές στο εξωτερικό. Έγινε σε ένα πολύ ωραίο τραπέζι σε εστιατόριο. Μούδιασα ολόκληρη. Έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα να νιώσω από όταν είχα βγει Μις Ελλάς.

Μαντώ Γαστεράτου | "Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό"

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για την πλαστική στήθους που έχει κάνει, η παρουσιάστρια είπε: "Ήθελα να κάνω αυτή την επέμβαση. Δόξα τω Θεώ που την έκανα. Πάλι καλά που την έκανα, τα λεφτά της τα έβγαλε και δεν το μετάνιωσα".

Ακολουθεί το απόσπασμα με τη συνέντευξή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ