Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Φωτογραφίζει τον Στέλιο Μανουσάκη αγκαλιά με την κόρη τους, Κατερίνα

Το τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο.

Η Μαρία Ηλιάκη ξεπέρασε τον κορονοϊό | Η κατάσταση της κόρης της, Κατερίνας NDP

Ένα πολύ τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαρία Ηλιάκη. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega και της εκπομπής "Τι λες Τώρα" φωτογράφισε τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, με την κόρη τους. Θυμίζουμε ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 31 Μαΐου 2021, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα ονομαστεί Κατερίνα.

Μαρία Ηλιάκη | Φωτογραφίζει τον Στέλιο Μανουσάκη αγκαλιά με την κόρη τους, Κατερίνα

Loading...

Για την εγκυμοσύνη της και τα "καλοπροαίρετα" σχόλια που δέχθηκε, δήλωσε πρόσφατα:

Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος άκουσα πολλά "χαριτωμένα"…μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40 είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο, μπράβο αλλα να ξέρεις πως οσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές, να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς …κι αλλά τέτοια "γλυκά" σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του "εγώ για καλό το λέω" …στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. ενα χρόνο μετά.. απλά χαμογελάω. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας

Ο Στέλιος Μανουσάκης λοιπόν που εργάζεται στη Ζυρίχη, ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να δει τις γυναίκες της ζωής του και φυσικά δεν σταμάτησε να απολαμβάνει κάθε στιγμή στο πλευρό της 10 μηνών κόρης τους.

Η Μαρία Ηλιάκη λοιπόν τον φωτογράφισε να την κρατά στην αγκαλιά του και ανέβασε το τρυφερό στιγμιότυπο στα stories της στο Instagram, το απόγευμα της Δευτέρας 21/2.

Μαρία Ηλιάκη | Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά από την εγκυμοσύνη και δημόσιο μήνυμα

Μαρία Ηλιάκη | Φωτογραφίζει τον Στέλιο Μανουσάκη αγκαλιά με την κόρη τους, Κατερίνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ