Follow us

Η Νάνσυ Παραδεισανού για την κατάψυξη ωαρίων | "Δεν είμαι σε μια σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης - Δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους"

"Συνολικά κοστίζει 2.500-3.000 ευρώ, εμένα μου τα έδωσαν οι γονείς μου".

Νάνσυ Παραδεισάνου NDP

Στην εκπομπή "Happy Day" βρέθηκε καλεσμένη η Νάνσυ Παραδεισάνου το πρωί της Τρίτης 22/2. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και για την απόφασή της να καταψύξει τα ωάρια της. Όπως αποκάλυψε, ολοκλήρωσε τη διαδικασία μόλις πριν από μερικές ημέρες, ενώ ανέφερε και τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Νάνσυ Παραδεισανού | Ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων (φωτογραφία)

Είναι μια απόφαση που την παίρνεις, η κάθε γυναίκα σε διαφορετική φάση της ζωής της. Έχω πολλές φίλες που είναι σε ωραίες σχέσεις και έχουν κάνει οικογένεια ή θα κάνουν.

Εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε αυτή τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Έτσι τα έχει φέρει η ζωή. Δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους, να αφήνομαι στη μοίρα μου. Επειδή η επιστήμη προχωράει και είναι εδώ για να μας λύνει τα προβλήματα και η κοινωνία πρέπει να πηγαίνει με την πρόοδο της επιστήμης, σκέφτηκα να το κάνω. Πήρα το έναυσμα από οδηγίες που έχω ακούσει και από την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ελεονώρα Μελέτη.

Μια συνέντευξη της Ανθής με βοήθησε πάρα πολύ για να το επικοινωνήσω και στη μαμά μου, που μου είπε αν χρειάζομαι χρήματα, να της το πω για να με στηρίξει.

Είναι μια πολύ ακριβή διαδικασία. Εμένα τα χρήματα μου τα έδωσαν οι γονείς μου. Μόνο οι ενέσεις κοστίζουν περίπου 100 ευρώ. Συνολικά βγαίνει γύρω στις 2.500-3.000 ευρώ ανάλογα και με το κέντρο που θα πας.

Οι ορμόνες με έκαναν πολύ χαρούμενη, ήμουν στα πάνω μου. Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό οργανισμό και αντιδρά διαφορετικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ