Follow us

Celebrity News | Οι απίστευτες εντάσεις στο Survivor & οι αποκαλύψεις της Νένας Μεντή για την κόρη της

Η Κατερίνα Λιόλιου γνώρισε την Ελένη Μενεγάκη και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της, ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε για την οικονομική του περιπέτεια & ο Πάνος Ιωαννίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του στο πλατό του MasterChef.

MissBloom TEAM
yupiii

Survivor | "Ποταμός" ο Κατσαούνης για τη Μυριέλλα Κουρεντή: "Μου είχε πει "Σε γουστάρω, πουλάει και στον κόσμο κιόλας"

Celebrity News | Οι απίστευτες εντάσεις στο Survivor & οι αποκαλύψεις της Νένας Μεντή για την κόρη της

Η ομάδα των "Μαχητών" συζήτησε όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Η στάση της Μυριέλλας Κουρεντή σχολιάστηκε έντονα με τον Γιώργο Κατσαούνη να δηλώνει ξεκάθαρα κατά της ηθοποιού, κάνοντας λόγο για προδοσία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Λιόλιου γνώρισε την Ελένη Μενεγάκη & το παραμύθι έγινε πραγματικότητα: "Μαμά κοίτα είμαι στη Μενεγάκη - Μνημείο! Ελάτε για φωτογραφίες"

Κατερίνα Λιόλιου

Στην "Ελένη” βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος που θα βρεθούν ως παρουσιαστές στα backstage του μουσικού talent show "X-Factor” στο MEGA. Η νεαρή τραγουδίστρια συνάντησε για πρώτη φορά την Ελένη Μενεγάκη και δεν μπόρεσε στην έναρξη της συζήτησης να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γεράσιμος Γεννατάς: "Έβγαιναν τίτλοι ότι δεν έχω να ζήσω και ότι πεινάω. Γιατί αυτή η ανθρωποφαγία;"

Ο Γεράσιμος Γεννατάς παραχώρησε συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα για την εκπομπή "Πάμε Δανάη". Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά "Σκοτεινή Θάλασσα", αλλά και για την οικονομική περιπέτεια που βίωσε στο παρελθόν.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς ανέφερε αρχικά στις τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε και στον λόγο που αρνήθηκε: "Μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση στην τηλεόραση μια – δυο φορές. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που βαριέμαι πολύ τον εαυτό μου, αν έκανα ποτέ οτιδήποτε άλλο εκτός της υποκριτικής, θα έπρεπε να το "δουλέψω" πολύ. Πρέπει να έχουμε ένα ηθικό περιεχόμενο και ορισμένες αρχές, βάσει των οποίων θα βαδίζουμε στη ζωή, αλλιώς δε θα πάμε πουθενά".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νένα Μεντή: "Την κόρη μου την μεγάλωσε ουσιαστικά ο πατέρας της. Μπορώ να πω ότι βαριόμουν κιόλας - Οι ηθοποιοί είμαστε μίζεροι, ανταγωνιστές και ζηλιάρηδες"

Νένα Μεντή

Καλεσμένη στο "Στούντιο 4” βρέθηκε η Νένα Μεντή το μεσημέρι της Τρίτης. Η επιτυχημένη πρωταγωνίστρια κάθισε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία.

"Τη φιλία τη θεωρώ πολύ σπουδαία και έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία και έχω ελάχιστους φίλους. Δεν είναι κακό που έχω ελάχιστους αλλά δεν έχω γυναίκες. Στο παρελθόν είχα αλλά μάλλον είμαι σκύλα.Έχω κάτι που δεν ανέχομαι πολλά. Σαχλίτσες, φιοριτούρες, ψεματάκια δεν τα πάω. Είμαι πολύ ειλικρινής και στο αίσθημά μου και σε αυτό που θα εισπράξω.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MasterChef | Γενέθλια για τον Πάνο Ιωαννίδη – Με ποια παίκτρια έχει ίδια μέρα;

Πάνος Ιωαννίδης

Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος στο MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε τα γενέθλια του. Ωστόσο την ίδια ημέρα είχε και μια από τις διαγωνιζόμενες. 30 Δεκεμβρίου είχε γενέθλια και η Ελπίδα Μορφούλη και το αποκάλυψαν οι συμπαίκτες της.

"Χρόνια μας πολλά!" ευχήθηκε στην επίδοξη μαγείρισσα ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ