Follow us

Απόστολος Ρουβάς - Survivor | "Λύγισε" βλέποντας τον ηθοποιό πατέρα του, Κώστα Ρουβά (βίντεο)

"Μην ξεχνάς να είσαι ταπεινός και να συνεχίσεις να φέρεσαι με σεβασμό και αξιοπρέπεια σε συμπαίκτες και αντιπάλους σου".

Απόστολος Ρουβάς Glomex

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor Μαχητές και Διάσημοι, με τους δεύτερους να κερδίζουν το έπαθλο. Έτσι, όλοι μπόρεσαν να λάβουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία σαφώς τους έχουν λείψει και δεν μπορούν να δουν τους μήνες αυτούς που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Οι "Διάσημοι" λοιπόν (και μαζί τους και οι τηλεθεατές) άκουσαν τα ηχογραφημένα μηνύματα που τους έστειλαν οι συγγενείς τους. Μεταξύ αυτών και ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος άκουσε τη φωνή του αδερφού του, Βασίλη, και του πατέρα του, Κώστα.

Θυμίζουμε, πως λίγο πριν το έπαθλο, ο γνωστός σεφ είπε για τον ηθοποιό πατέρα του:

"Κάτι που αυτή τη στιγμή με έχει καταρρακώσει είναι ότι θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί οι γονείς μου έχουν χωρίσει από τότε που ήμουν μικρός, τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του πατέρα μου και να του ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και ότι θέλω πραγματικά οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Θέλω να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί".

Σάκης Ρουβάς | "Έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τον Απόστολο"

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα του επάθλου ο αδερφός του Απόστολου Ρουβά, Βασίλης, τον οποίο χαρακτήρισε "προστάτη" του, λέγοντας: "Σε πήρα να σου πω πόσο περήφανους μας κάνεις με την αγωνιστικότητα και το ήθος σου. Εμείς είμαστε όλοι καλά και σε παρακολουθούμε ανελλιπώς".

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός Κώστας Ρουβάς ακούγεται να λέει: "Αγόρι μου χαίρομαι που σε βλέπω καλά. Είμαι περήφανος για την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Μας λείπεις πολύ αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγεις πιο δυνατός από αυτή τη δοκιμασία. Μην ξεχνάς να είσαι ταπεινός και να συνεχίσεις να φέρεσαι με σεβασμό και αξιοπρέπεια σε συμπαίκτες και αντιπάλους σου".

Απόστολος Ρουβάς | Τα μηνύματα αγάπης του αδελφού και του πατέρα του στο Survivor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ