Follow us

Αθηνά Ευμορφιάδη | "Πέρασα καρκίνο δύο φορές - Το είπα στο Survivor, δεν παίχτηκε ποτέ"

"Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί".

Αθηνά Ευμορφιάδη Glomex

Στο πλατό της εκπομπής "Happy Day" βρέθηκε καλεσμένη η Αθηνά Ευμορφιάδη το πρωί της Τετάρτης 23/2. Η 32χρονη πρώην παίκτρια του Survivor και των Διασήμων αποκάλυψε μεταξύ άλλων και ότι έχει περάσει δύο φορές καρκίνο στο παρελθόν- κάτι που αν και είχε δηλώσει και όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, δεν προβλήθηκε ποτέ.

Αθηνά Ευμορφιάδη | "Πέρασα καρκίνο δύο φορές - Το είπα Survivor, δεν παίχτηκε ποτέ"

Με αφορμή την απαράδεκτη συμπεριφορά του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την ατάκα που της είπε για τη δική της περιπέτεια υγείας, η Αθηνά Ευμορφιάδη είπε:

Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει και εγώ δύο φορές στη ζωή μου. Ήμουν 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια.

Ειδικά όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχει περάσει ο Βαλάντης, εγώ και η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό.

Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό το πρόβλημα. Εγώ δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι.

Όταν μάλιστα εύλογα τη ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν γνωρίζει γιατί δεν προβλήθηκε ποτέ η δική της εξομολόγηση, εξήγησε ότι δεν ξέρει και ότι δεν ήταν εκείνη που ζήτησε να μην μεταδοθεί. "Δεν ζήτησα εγώ να μην παιχτεί" είπε χαρακτηριστικά.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Happy Day:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ