Κατερίνα Παναγοπούλου | Ποια είναι η παρουσιάστρια που απαθανατίστηκε με τον Ντέμη Νικολαΐδη (εικόνες, βίντεο)

"Το κρατάω κρυφό": Οι δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, το δελτίο ειδήσεων και το δείπνο με τον πρώην ποδοσφαιριστή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Ανάμεσα στις πρώτες θέσεις αναζητήσεων των χρηστών της Google είναι εδώ και μερικές ώρες η Κατερίνα Παναγοπούλου και φυσικά όχι τυχαία. Ο λόγος δεν αφορά κάποιο από τα θέματα που μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega (το οποίο εδώ και 1,5 χρόνο παρουσιάζει), αλλά την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Ciao σε βραδινή έξοδο στο Ψυχικό, να δειπνεί με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ντέμης Νικολαΐδης | Για δείπνο με την Κατερίνα Παναγοπούλου στο Ψυχικό (εικόνες)

Όπως ήταν φυσικό, το θέμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον και των τηλεοπτικών εκπομπών, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν έχει απασχολήσει ξανά με την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή (πέρα από κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν ερωτευμένο με πρώην παίκτρια του GNTM, τα οποία ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν).

Ας γνωρίσουμε λοιπόν λίγο καλύτερα την Κατερίνα Παναγοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα στις 16 Μαϊου, ήξερε από πολύ μικρή "τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει", γι' αυτό και φρόντιζε να λέει το δελτίο ειδήσεων μπροστά από τον καθρέφτη της ως παιδάκι. Όπως έχει πει, από τα έξι της μόλις χρόνια ανακάλυψε την αγάπη της για τη δημοσιογραφία, κάτι στο οποίο συνέβαλλαν και οι παραστάσεις που είχε από το σπίτι και τους γονείς της. "Πάντα υπήρχαν εφημερίδες στο σπίτι, ο μπαμπάς μου διάβαζε καθημερινά" είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Η αγάπη της αυτή την οδήγησε στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστημίου από όπου πήρε και το πτυχίο της. Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες της με έντυπα και ραδιοφωνικά μέσα, όπως ο ραδιοφωνικός σταθμός FLASH, το Πρώτο Θέμα και η Athens Voice.

Στην τηλεόραση η αρχή έγινε με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, όπου και ξεκίνησε να εργάζεται ως ρεπόρτερ του οικονομικού και εργασιακού ρεπορτάζ, μέχρι που τελικά ανέλαβε το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Την προσωπική της ζωή καλύπτει θα λέγαμε ένα "πέπλο μυστηρίου" από επιλογή της όπως έχει αποκαλύψει στην Κατερίνα Καραβάτου και στην εκπομπή Τι λες τώρα στο Mega.

"Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή αφορά κανέναν, ένα δελτίο ειδήσεων λέω και νομίζω έτσι πρέπει να είναι. Έβλεπα φωτογραφίες από παπαράτσι και έλεγα "έλα μωρέ, στημένα είναι”, όμως τελικά δεν είναι. Όταν είδα δική μου φωτογραφία παπαράτσι, κλείστηκα στον εαυτό μου, γι’ αυτό δεν εμφανίζομαι κιόλας. Δεν με επηρεάζει στο τι επιλογή θα κάνω, είμαι πολύ αυστηρή στο ποιον θα διαλέξω δίπλα μου. Η έκθεση με έχει επηρεάσει στις αντιδράσεις μου. Δεν θα φιλήσω κάποιον δημόσια για παράδειγμα".