Χρύσα Ρώπα | "Η γειτόνισσα μου είπε ποιοι ήταν οι φυσικοί μου γονείς"

"Όταν πήγε να γεννήσει η βιολογική μου μητέρα, βγήκαν δύο κορίτσια": Η ηθοποιός για τη δίδυμη αδερφή της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τη Χρύσα Ρώπα υποδέχθηκε στον καναπέ της εκπομπής της η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή "Ανοιχτά". Αν και το επισόδειο θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης 24/2, είδαμε ένα απόσπασμα στο "Ποιος είναι Πρωινιάτικα" του Open.

Σε αυτό, η Χρύσα Ρώπα εξομολογείται πώς έμαθε ότι έχει δίδυμη αδερφή.

Ήθελα οπωσδήποτε να έχω μια μαμά και έναν μπαμπά όπως έχει όλος ο κόσμος. Δεν το είχα αυτό όμως. Οι γονείς μου νομίζω επένδυσαν σε εμένα. Δεν είχαν παιδιά, διαλέξανε, ψάξανε αρκετά και πήραν ένα παιδί. Το πήρανε με έναν στόχο. Φαντάσου την Ελλάδα του 1956. Σκοταδισμός!

Όταν πήγε να γεννήσει η βιολογική μου μητέρα, βγήκαν δύο κορίτσια. Το ένα το πήρανε και το άλλο το αφήσανε. Η δίδυμη αδερφή μου. Εγώ μαθαίνω ότι είμαι υιοθετημένη. Πριν γίνει όμως η αποκάλυψη αυτή, με πήρε τα Χριστούγεννα η μαμά μου και με πήγε στον θείο και τη θεία, όπου βρισκόταν και η αδερφή μου.

Την αδερφή μου δεν την έφερναν, γιατί η γιαγιά έλεγε ότι μοιάζουμε. Είδα τότε την Αναστασία, την αδερφή μου και επειδή ήταν διακοπές την πήραμε στο σπίτι μας. Και είδε η γειτονιά. Δεν μας ήξεραν ακόμη γιατί ήμασταν καινούριοι. Στη γειτονιά κατάλαβαν πως μοιάζουμε τόσο πολύ. Έτσι βγήκε το συμπέρασμα. Η γειτόνισσα μου είπε ποιοι ήταν οι φυσικοί μου γονείς. Δεν μου το είπαν αυτοί.