Follow us

Celebrity News | Η δημόσια συγγνώμη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στη Μυριέλλα Κουρεντή και ο παίκτης που αποχώρησε

Ο James Καφετζής σχολίασε επικά τη συμφιλίωση Νίκου Μπάρτζη – Αλέξη Παππά, ακόμα ένα επεισόδιο Survivor αυτή την εβδομάδα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ζητά δημόσια συγγνώμη από τη Μυριέλλα Κουρεντή: "Έχει πολλά κακά αλλα την πλήγωσα", καρφιά δίχως τέλος μεταξύ Κουρεντή & Κατσαούνη: "Μάθε να δέχεσαι μία χυλόπιτα" και η Πελαγία Καζολέα ξεκαθαρίζει για τις φήμες συμμετοχής του Γιώργου Καβακάκη στο "Survivor".

MissBloom TEAM
Celebrity News

Η Πελαγία Καζολέα ξεκαθαρίζει για τις φήμες συμμετοχής του Γιώργου Καβακάκη στο "Survivor"

Celebrity News | Η δημόσια συγγνώμη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στη Μυριέλλα Κουρεντή και ο παίκτης που αποχώρησε

Η Πελαγία Καζολέα πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το "Survivor" στο πλατό της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι". Η πρώην παίκτρια μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, και όχι μόνο.

Η ίδια παραδέχτηκε αρχικά ότι με λίγους συμπαίκτες της ταίριαξε σαν χαρακτήρας: "Στο "Survivor" είχα να διαχειριστώ πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που δεν θα τους επέλεγα ποτέ να τους έχω στη ζωή μου αρχικά. Δεν μιλάω για όλους τους παίκτες, αλλά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αν έχει προσωπικότητα θεωρώ πως δεν μπορείς να τα πας με όλους καλά".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Καρφιά δίχως τέλος μεταξύ Κουρεντή & Κατσαούνη: "Μάθε να δέχεσαι μία χυλόπιτα" - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Survivor

Το σημερινό συμβούλιο του νησιού του "Survivor" ξεκίνησε με τα στοιχήματα των "Μαχητώ" για το ποιος κόκκινος θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο η συζήτηση πήρε γρήγορα άλλη τροπή.

Ο Σπύρος Μαρτίκας χαρακτήρισε τη Μυριέλλα Κουρεντή ως μοιραία γυναίκα, πρωταγωνίστρια στο βραζιλιάνικο -όπως το ονόμασε- σήριαλ της ομάδας των "Διασήμων".

"Ευχαριστώ τον Σπύρο, δεν έχω παίξει ποτέ τη μοιραία γυναίκα σε βραζιλιάνικο ως ηθοποιός" απάντησε η ίδια. Στο σημείο εκείνο ο Γιώργος Κατσαούνης θέλησε να πεταχτεί και να σχολιάσει: "Μην παίρνετε και όρκο ότι δεν έχει κάνει την ηθοποιό".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ζητά δημόσια συγγνώμη από τη Μυριέλλα Κουρεντή: "Έχει πολλά κακά αλλα την πλήγωσα"

Ναυσικα

Το έπαθλο επικοινωνίας στάθηκε αφορμή για να σταματήσουν οι "εχθροπραξίες" ανάμεσα στην ομάδα των "Διασήμων".

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επειδή βρισκόταν αγκαλιά με τη Μυριέλλα Κουρεντή. Η ίδια αποκάλυψε πως η διαμάχη τους ανήκει στο παρελθόν. Το μοντέλο θέλησε μάλιστα να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη από την ηθοποιό για τη στάση της.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Τελευταία εξέλιξη! Ακόμα ένα επεισόδιο Survivor αυτή την εβδομάδα

survivor

Κάθε λόγο να χαίρονται έχουν οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor αφού αυτή την εβδομάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ακόμα επεισόδιο από το αγαπημένο τους reality.

Ο ΣΚΑΪ αιφνιδίασε τον ανταγωνισμό και έβαλε ακόμα ένα επεισόδιο του κορυφαίου reality της σεζόν, το βράδυ της Πέμπτης.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο James Καφετζής σχολίασε επικά τη συμφιλίωση Νίκου Μπάρτζη – Αλέξη Παππά

James Καφετζής

Η κάμερα της "Super Κατερίνα” συνάντησε τον James Καφετζή στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Χάρη Βαρθακούρη, με τον πρώην παίκτη του Survivor να σχολιάζει τη συμφιλίωση του Νίκου Μπάρτζη με τον Αλέξη Παππά.

Έτσι, ο James είπε: "Θα του πω γεια σου Παππά, γεια σου Παππά… πάμε για ποτά! Δεν νομίζω ότι υπήρξε συμφιλίωση απλά ήταν στο ίδιο μέρος και έβγαλαν φωτογραφίες. Έπρεπε να πάω τον Αλέξη στο Κολοσσαίο".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ