Follow us

"Είναι το κορίτσι μου" | Ο Αναστάσιος Ράμμος ξεκαθαρίζει το στάτους της σχέσης του με την Κατερίνα Ζαρίφη

Ο τραγουδιστής έλυσε το μυστήριο των τελευταίων ημερών.

MissBloom TEAM
Ράμμος - Ζαρίφη NDP

Ένα ιδιαίτερο δέσιμο έχει αναπτυχθεί εδώ και λίγο καιρό μεταξύ του Αναστάσιου Ράμμου και της Κατερίνας Ζαρίφη, με τις φήμες να τους θέλουν ζευγάρι. Η συμμετοχή τους στο περσινό J2US ως διαγωνιζόμενο ζευγάρι ήταν η αφορμή να γνωριστούν καλύτερα και να δημιουργήσουν μία όμορφη σχέση, χωρίς μέχρι τώρα να έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για φιλική ή ερωτική.

Διάβασε επίσης: Κατερίνα Παναγοπούλου | Ποια είναι η παρουσιάστρια που απαθανατίστηκε με τον Ντέμη Νικολαΐδη (εικόνες, βίντεο)

Ο τραγουδιστής, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του παρουσιαστή στο νέο παιχνίδι του Alpha, Total Blackout, μία πρόταση που ήρθε από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, εξήγησε το στάτους της σχέσης του με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Αρχικά, δήλωσε για τον νέο του ρόλο πως "δεν ξέρω γιατί σκέφτηκαν εμένα για την παρουσίαση. Νομίζω θέλει λίγο τρέλα", προσθέτοντας επίσης ότι οι μεγαλύτεροι φόβοι του είναι τα φίδια και οι βελόνες.

Loading...

Όταν ερωτήθηκε, εν τέλει, για τη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία πρόσφατα στο Instagram άφησε υπονοούμενα, χωρίς να απαντά ξεκάθαρα στο Q&A για το συγκεκριμένο θέμα, ο ίδιος έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση, λύνοντας το μυστήριο, που απασχολεί τις εκπομπές και το κοινό.

"Την αγαπάω σαν να είμαι εγώ. Την αγαπώ πάρα πολύ. Δεν έχουμε ερωτική σχέση. Έχουμε ξεκάθαρα φιλική σχέση. Τι να σου πω, την αγαπώ, είναι το κορίτσι μου", δήλωσε ο τραγουδιστής.

"Είναι το κορίτσι μου" | Ο Αναστάσιος Ράμμος ξεκαθαρίζει το στάτους της σχέσης του με την Κατερίνα Ζαρίφη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ