Follow us

Η Πηνελόπη Πλάκα αποκαλύπτει το πώς ήταν η συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τα σχεδιά της για το μέλλον

Η ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

MissBloom TEAM
Πηνελόπη Πλάκα NDP

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα στο περιοδικό Εγώ και στον Ανδρέα Θεοδώρου, μιλώντας για τα σχέδιά της για το μέλλον και τη δημιουργία οικογένειας. Η ηθοποιός, φυσικά, δεν μπορούσε να μη σχολιάσει την επικαιρότητα και το ελληνικό #MeToo που ξεκίνησε από τον χώρο του θεάτρου, δεδομένου ότι πρόσφατα είχε συνεργαστεί σε τηλεοπτική σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διάβασε επίσης: Η Εριέττα Κούρκουλου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αποκαλύπτει την υπόσχεση που έχει δώσει στο μωρό της

Ειδικότερα, στην ερώτηση του δημοσιογράφου, σχετικά με το πώς ήταν η εμπειρία της συνεργασίας τους, η ίδια απάντησε πως κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα. "Ήταν τυπικός στη δουλειά του, χαρούμενος και δεν έδινε κανένα δικαίωμα. Από εκεί και πέρα όλα αυτά που ακούσαμε μας συγκλόνισαν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Το δικαστήριο όμως είναι κοντά και η δικαιοσύνη θα κάνει σωστά τη δουλειά της", είπε χαρακτηριστικά για τον ηθοποιό που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού. Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε πως δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με ανθρώπους που αυτή τη στιγμή κατηγορούνται, καθώς απλά δεν θα ένιωθε άνετα.

Loading...

Η ηθοποιός, όμως, αποκάλυψε και τα μελλοντικά της σχέδια που αφορούν την προσωπική της ζωή, όπως για παράδειγμα το ενδεχόμενο ενός γάμου ή ενός παιδιού. Η Πηνελόπη Πλάκα αποκάλυψε πως εδώ και λίγο καιρό σκέφτεται το θέμα του παιδιού, ενώ ο γάμος δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα, γιατί ποτέ δεν ήταν όνειρό της. "Η δημιουργία οικογένειας είναι όνειρο και χαρά για μένα, αλλά όχι ακόμα. Νιώθω ότι έχω ακόμη χρόνια μπροστά μου", είπε χαρακτηριστικά.

Loading...

Μάλιστα, η ίδια δε δίστασε να εξομολογηθεί πως έχει ενημερωθεί για τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων, καθώς όπως λέει, οφείλουμε να ενημερωνόμαστε για όλα. "Είναι κάτι που το σκέφτηκα και το σκέφτομαι. Αν βρίσκομαι σε μια φάση ζωής που είναι πιο δύσκολο να αποκτήσω παιδί, φυσικά και θα πάω να κάνω κατάψυξη ωαρίων", δήλωσε η ηθοποιός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ