Follow us

Survivor | H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξεσπά σε δάκρυα, αναφερόμενη στον εθισμό του πατέρα της

"Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ντρέπεται για κάτι τέτοια πράγματα, κάτι το οποίο είναι λάθος".

Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου

Με τις συνθήκες του Survivor να έχουν φέρει τους παίκτες σε μία συναισθηματική κατάσταση που δεν είχαν προβλέψει, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξέσπασε, αναφερόμενη στη σχέση της με τον πατέρα της και τον εθισμό αυτού που μέχρι τώρα την έκανε να ντρέπεται. Πιο αναλυτικά, μιλώντας για το έπαθλο επικοινωνίας και αποκαλύπτοντας πως η ίδια δεν έδωσε το τηλέφωνο του πατέρα της, ξανασκέφτηκε κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα τα προσέγγιζε διαφορετικά.

Διάβασε επίσης: Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τα λάθη που έκανε και για εκείνα που θα ξαναέκανε στην τηλεοπτική της πορεία

"Δεν είχα δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην Επικοινωνία. Δεν τον έχω συναντήσει και δεν του έχω μιλήσει από επιλογή, πριν το Survivor", δήλωσε στην κάμερα το μοντέλο, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Όπως αποκάλυψε για τον πατέρα της: "Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του. Το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε για πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό, τον οποίο μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ, δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμη και σήμερα, πάρα πολλές φορές, υποτροπιάζει και μετά συνέρχεται".

Η ίδια με δυσκολία παραδέχθηκε πως στο παρελθόν ντρεπόταν για το γεγονός, κάτι που μέσα στο παιχνίδι συνειδητοποίησε πως είναι λάθος, συνειδητοποιώντας πως υπάρχει πολύς κόσμος που περνάει την ίδια δοκιμασία, όποιος κι αν είναι ο εθισμός του. "Αυτό είναι μια αρρώστια που μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη", υπογράμμισε.

Όπως εξομολογήθηκε στο νέο επεισόδιο του Survivor, "είχα μια άρνηση όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμισε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει. Μεγαλώνοντας έγινα εγωίστρια, σκληρή και ανεξάρτητη. Νομίζω πρέπει να το αλλάξω αυτό. Πρέπει να δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους και πρέπει να συγχωρώ".

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Survivor | H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξεσπά σε δάκρυα, αναφερόμενη στον εθισμό του πατέρα της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ