Follow us

Ο Χρήστος Δάντης αποθέωσε την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

''Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν θέλω να κλαίω.''

MissBloom TEAM
Χρήστος Δάντης

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια από τις παίκτριες της ομάδας των ''Μαχητών'' που έχουν ξεχωρίσει στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Η ποδοσφαιρίστρια, ωστόσο, έχει απασχολήσει το κοινό και με την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, όμως, πρόσφατα η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε για τον Χρήστο Δάντη λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος επικοινωνίας στο Survivor.

''Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν θέλω να κλαίω. Μου είχε πει να μην κλαίω γιατί είμαι άσχημη όταν κλαίω και συνέχεια κλαίω και δεν τον έχω ακούσει σε καμία περίπτωση. Ήταν το στήριγμά μου εκεί έξω. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλά όταν έρχεται αυτό το έπαθλο σηκώνομαι το πρωί και τρέμω ολόκληρη. Όταν είναι το έπαθλο επικοινωνίας στους στόχους έχω πάρα πολύ άγχος'', είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Την στήριξη του στην αγαπημένη του έδειξε το βράδυ της Τετάρτης ο Χρήστος Δάντης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Ασημίνα αγωνίστηκε με τον Άρη Σοϊλέδη, που αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες των ''Διασήμων'' και ο Χρήστος Δάντης την αποθέωσε δημόσια.

''Αυτό που έκανες σήμερα δε γίνεται κορίτσι μου! Respect Βουνό!'', έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης στο Instagram.

Ο Χρήστος Δάντης αποθέωσε την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ