Follow us

Τζεφ Μοντάνα | "Είδα τον Δημήτρη Λιγνάδη στη δικαστική αίθουσα. Είχε πολύ μεγάλο τουπέ"

"Δεν έχει συναισθήματα. Είναι αυτό που ήταν πάντα, ένας αναίσθητος άνθρωπος".

Τζεφ Μοντάνα | Περιγράφει την συνάντησή της με τον Δημήτρη Λιγνάδη στη δικαστική αίθουσα NDP

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 25/02 η Τζεφ Μοντάνα, για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου και κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, η δίκη αναβλήθηκε για την Πέμπτη 3 Μαρτίου λόγω κωλύματος προσώπου της συνθέσεως.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά:

Πριν από λίγα λεπτά η πρόεδρος του δικαστηρίου μας ανακοίνωσε πως λόγω της αποφάσεως του συνδικαλιστικού οργάνου των δικαστικών υπαλλήλων, η γραμματέας της έδρας θα απέχει ως τις 11:00. Μας ανακοίνωσε όμως πως ανεξαρτήτου αυτού ότι στις 11 θα ανακοινωθεί νέα διακοπή της δίκης για την Πέμπτη 3/3 λόγω κωλύματος προσώπου της συνθέσεως.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο δικαστήριο | Σήμερα καταθέτει ο πρώτος άνδρας που τον κατήγγειλε

Κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και την Άννα Ζηρδέλη, το μοντέλο περιέγραψε την συνάντησή της με τον πρώην Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ναι συναντηθήκαμε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον είδα. Δεν μου άρεσε η στάση του. Είχε πολύ μεγάλο τουπέ και σήμερα κατάλαβα πως δεν έχει συναισθήματα. Είναι αυτό που ήταν πάντα, ένας αναίσθητος άνθρωπος. Δεν τον κοίταγα, κατάλαβα τη διάθεση και κοίταξα αλλού. Δεν μου είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει. Ελπίζω να υπάρξει ένα αίσιο τέλος.

Τζεφ Μοντάνα | "Είδα τον Δημήτρη Λιγνάδη στη δικαστική αίθουσα. Είχε πολύ μεγάλο τουπέ"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ