Follow us

Συγκλονίζει η Ξένια των Rec | "Η επικοινωνία με τους γονείς μου στην Ουκρανία γίνεται όλο και πιο δύσκολη"

"Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποί μας".

Ξένια

Ώρες αγωνίας βιώνει, όπως πολλοί συνάνθρωποί μας, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος REC, Ξένια. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η οικογένειά της βρίσκεται στην Ουκρανία, όπου από τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/2 έχει εισβάλει η Ρωσία.

Η τραγουδίστρια έχει καταγωγή από την Ουκρανία, οπότε πολλοί ήταν όσοι έσπευσαν να τη ρωτήσουν αν οι συγγενείς της είναι καλά, με εκείνη να απαντά μέσα από ένα story της:

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνετε για τον πόλεμο που συμβαίνει στη χώρα που γεννήθηκα και αυτή τη στιγμή ζουν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και όλοι οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε μαζί!

Η αλήθεια είναι πως λίγα μπορώ να πω και ακόμα λιγότερα είναι αυτά που μπορείτε να καταλάβετε για τις συνθήκες με τις οποίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζούσαμε σε έναν πανέμορφο τόπο, όπως κάποτε ήταν το Ντόνετσκ, από όπου και κατάγομαι.

Η επικοινωνία με τους γονείς μου και τους ανθρώπους μας εκεί γίνεται κάθε ώρα που περνά ακόμη πιο δύσκολη. Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποί μας. Η καρδιά μου, η σκέψη μου και οι ελπίδες μου να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό είναι μαζί τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ