Follow us

Μιχάλης Ιατρόπουλος | Στο νοσοκομείο από τροχαίο ο 17χρονος γιος του

Το ξέσπασμα του ηθοποιού και η φωτογραφία από το νοσοκομείο: "Κάποιος ανεγκέφαλος οδηγός πήγε να κόψει το νήμα τής ζωής του γιου μου".

Μιχάλης Ιατρόπουλος NDP

Ώρες αγωνίας έζησε o Μιχάλης Ιατρόπουλος, όπως είδαμε μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο 17χρονος γιος του, Αλέξανδρος, είχε ένα σοβαρό τροχαίο εν ώρα εργασίας.

Έτσι, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, με τον ηθοποιό να μην φεύγει φυσικά από το πλευρό του. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του έφηβου αγοριού ξαπλωμένου σε ένα κρεβάτι με χτυπημένο το πόδι, έγραψε στη λεζάντα του:

"Σήμερα κάποιος ανεγκέφαλος οδηγός πήγε έστω κατά λάθος να κόψει τό νήμα τής ζωής του γιου μου Αλεξάνδρου εν ώρα εργασίας και κατ επέκταση και τής δικής μου.Ευχαριστω την Παναγία πού είναι ζωντανός παρά την μαραθώνια ταλαιπωρία για μήνες πού έχουμε μπροστά μας και παρακαλώ θερμά όλους τούς απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τά παιδιά μας γιατί δεν φυτρωσανε αλλά τά έχουμε μεγαλώσει με αίμα αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη . Η βλακεία είναι ανίκητη αλλά έχω το φάρμακο...Υ.Γ Το κράνος σώζει ζωές.

Μιχάλης Ιατρόπουλος | Στο νοσοκομείο από τροχαίο ο 17χρονος γιος του

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ