Follow us

Celebrity News | Το ξέσπασμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου & το δώρο του Μάριου Καπότση στην Κόνι Μεταξά μετά την πρόταση γάμου

Η σπάνια εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου, οι ευχές του Γιώργου Καράβας στη σύζυγό του & ο Χρήστος Λούλης σε σπάνια καθημερινά στιγμιότυπα με τα παιδιά του.

MissBloom TEAM
Λουδάρος Αναστασοπούλου

Αντώνης Λουδάρος: "Πήγα να ξεφύγω. Είπα στον εαυτό μου: "Για ηρέμησε λίγο Αντωνάκη μου και σύνελθε""

Celebrity News | Το ξέσπασμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου & το δώρο του Μάριου Καπότση στην Κόνι Μεταξά μετά την πρόταση γάμου

Ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε συνέντευξη στον Θάνο Ξάνθο για το περιοδικό "Εγώ". Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επαγγελματική του ζωή και στο κεφάλαιο "αναγνωρισιμότητα", το οποίο είναι άμεσα συνυφασμένο με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Αντώνης Λουδάρος παραδέχτηκε αρχικά ότι υπήρξε μία περίοδος στην καριέρα του που πήγε να "την ψωνίσει": "Περνάς από διάφορα στάδια. Όταν κατάλαβα κάποια στιγμή ότι πήγα λίγο να ξεφύγω και να θεωρήσω ότι είμαι κάποιος και κάνω κάτι, είπα στον εαυτό μου: "Για ηρέμησε λίγο Αντωνάκη μου και σύνελθε"…. Πολύ γρήγορα όμως επανήλθα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ξεσπά η Πηνελόπη Ανστασοπούλου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: "Δεν καταλαβαίνω, δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου"

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Όλος πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. Μηνύματα συμπαράστασης αλλά και κατά του πολέμου, στέλνονται απ' όλες τις γωνιές του διαδικτύου, ενώ δεν είναι λίγα εκείνα που προέρχονται από εκπροσώπους της εγχώριας showbiz.

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στράφηκε και εκείνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα κατά των όσων διαδραματίζονται στην Ουκρανία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Konnie Μεταξά ποζάρει με το δώρο που δέχτηκε από τον Μάριο Καπότση μετά την πρόταση γάμου

Κόνι Μεταξά

Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους βιώνουν η Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, αφού πριν από λίγο καιρό γνωστοποίησαν τον αρραβώνα τους.

Το ζευγάρι είναι ενεργό στα κοινωνικά δίκτυα και δεν διστάζει να μοιράζεται με τον κόσμο σημεία της καθημερινότητάς τους. Το δώρο λοιπόν του Ολυμπιονίκη στην αγαπημένη του, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Καράβας εύχεται χρόνια πολλά στη σύζυγό του με το πιο full in love post που είδες σήμερα

Γιώργος Καράβας-Ραφαέλα Ψαρρού

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η σύζυγος του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού και το γνωστό μοντέλο και coach του GNTM έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να είναι χαρούμενος μιας και είναι μέρα χαράς και γιορτής για την οικογένειά του. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που ο ένας έχει μιλήσει για τον άλλον δημόσια για την στήριξη, την αγάπη και δύναμη που μοιράζονται.

Με μια κοινή τους φωτογραφία όπου ποζάρουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στον γάμο τους, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη σύζυγό του και μητέρα των δυο τους παιδιών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Χρήστος Λούλης σε σπάνια καθημερινά στιγμιότυπα με τα παιδιά του

Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή

Στο Golden Hall απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Yupiii τον Χρήστο Λούλη πριν από λίγες ημέρες. Χαλαρός, ευδιάθετος μαζί με τα παιδιά του πέρασαν στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς κάνοντας τη βόλτα τους και τα ψώνια τους.

Ο γνωστός ηθοποιός έχοντας στο πλευρό του τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις προκειμένου να χαρεί τις οικογενειακές στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ