Follow us

Φωτεινή Πετρογιάννη | Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για την ενδομητρίωση και τη μητρότητα

"Άρχισα να λέω ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά".

Φωτεινή Πετρογιάννη NDP

Στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 26/2 η Φωτεινή Πετρογιάννη, με αφορμή του θέμα της ενδομητρίωσης. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει το θέμα αυτό, οπότε κλήθηκε στο πλατό της εκπομπής του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για να μιλήσει για τη δική της εμπειρία. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα συμπτώματα που παρουσίασε, πώς την έχει επηρεάσει στη ζωή της, αλλά και για το πώς συνδέεται με τη μητρότητα.

Φωτεινή Πετρογιάννη | Η συγκινητική της εξομολόγηση: "Ίσως να μην καταφέρω να κάνω παιδιά"

Έλαβα αμέτρητα μηνύματα από γυναίκες όταν δημοσιοποίησα το θέμα μου. Είναι πολλές που πονάνε κατά τη διάρκεια της ημέρας πάρα πολύ. Μερικές δεν έχουν πλήρη γνώση του τι ακριβώς συμβαίνει. Κάποιες μέρες ο πόνος της ενδομητρίωσης δεν αντέχεται. Και κατά την ωορρηξία είναι πάρα πολύ έντονος.

Πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να σταματήσεις και τη σεξουαλική επαφή γιατί απλά δεν αντέχεις να συνεχίσεις παραπάνω. Και μπορεί να είσαι και συνεχώς με παυσίπονα αν είναι οι δύσκολες μέρες του μήνα ή οι ημέρες της ωορρηξίας.

Για τη μητρότητα, είπε:

Μου γύρισε ανάποδα αυτό. Άρχισα να λέω για τον εαυτό μου ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, μου το είχε δημιουργήσει όλη αυτή η συνθήκη, πιστεύοντας ότι θα πείσω τον εαυτό μου πως δεν θέλω να κάνω παιδιά γιατί ίσως να μην μπορέσω. Άρα ας πείσω τον εαυτό μου ότι δεν το επιθυμώ και πάρα πολύ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ