Follow us

Στην αντεπίθεση ο Γιώργος Κιμούλης | Η απάντηση της Δώρας Χρυσικού για την αγωγή του ηθοποιού: "Ανάρμοστο να ρωτάμε ακόμα "γιατί τώρα""

Ο Γιώργος Κιμούλης ζητάει 1.200.000 ευρώ από τη Ζέτα Δούκα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού

MissBloom TEAM
Γιώργος Κιμούλης NDP

Ο Γιώργος Κιμούλης ζητά αποζημίωση ύψους 1.200.οοο ευρώ για ηθική και περουσιακή βλάβη από τη Ζέτα Δούκα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η Ζέτα Δούκα για κακοποιητική συμπεριφορά.

Για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, ο ίδιος ζητά να του καταβάλει η Ζέτα Δούκα 250.000 ευρώ, η Δώρα Χρυσικού 125.000 ευρώ και ο Νίκος Ψαρράς 125.000 ευρώ.

Αργότερα της αγωγής, η Δώρα Χρυσικού βγήκε στον αέρα της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται" μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και απάντησε σε έντονο ύφος στην αγωγή του Γιώργου Κιμούλη: "Την αγωγή δεν την έχω διαβάσει, όπως δεν την έχει διαβάσει ούτε η Ζέτα ούτε ο Νίκος… Οπότε δε θα μιλήσω καθόλου για το νομικό πλαίσιο γιατί δεν το ξέρω. Μετά από όλο αυτό το κύμα με τις καταγγελίες, είναι τουλάχιστον ανάρμοστο να μιλάμε ακόμη αν το θυμήθηκε μετά από 13 χρόνια. Επίσης είναι άκομψο να λέμε για μια γυναίκα αν είναι ισχυρή ή ανίσχυρη για το αν δέχτηκε ή δε δέχτηκε κακοποίηση. Όπως δεν γίνονται διακρίσεις για τους θύτες, έτσι δε γίνονται και για τα θύματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ