Follow us

Celebrity News | Η νέα είσοδος στο Survivor & η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για το "ξύλο" στα social media

Η Ναταλία Γερμανού για το unfollow του Γιώργου Μαζωνάκη, η Αθηνά Ευμορφιάδη απαντά για πρώτη φορά για τις πλαστικές επεμβάσεις & η αποκάλυψη για τη σχέση της νέας παίκτριας με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

MissBloom TEAM
survivor

Survivor | Η είσοδος της Σταυρούλας Χρυσαείδη & η αποκάλυψη για τη σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Celebrity News | Η νέα είσοδος στο Survivor & η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για το "ξύλο" στα social media

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη έκανε την εμφάνισή της στο "Survivor" λίγο πριν το πρώτο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας.

Η νεαρή αθλήτρια φάνηκε έντονα ενθουσιασμένη ενώ άφησε άφωνο τον Σπύρο Μαρτίκα. Μόνο στην Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν χρειάστηκε να δημιουργήσει καλή εντύπωση, αφού οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε πως ξέρει τη Σταυρούλα από τον στίβο και πως είναι σίγουρη ότι θα καταφέρει πολλά μέσα στο παιχνίδι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτή είναι η νέα παίκτρια που εισβάλλει απόψε στο παιχνίδι! Όσα θέλεις να γνωρίζεις

Survivor

Ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει απόψε στον Άγιο Δομίνικο τη Σταυρούλα Χρυσαείδη που από
σήμερα ανήκει στην Ομάδα των Μαχητών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση της Πάτρας: "Έκανα την τοποθέτησή μου και έφαγα ξύλο στα social media"

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της ασχολήθηκε με την υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών στην Πάτρα, η οποία απασχολεί την επικαιρότητα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε στην πρόσφατη σχετική δήλωσή της που για ακόμα μία φορά την έβαλε στο στόχαστρο του Twitter.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ναταλία Γερμανού για τον Γιώργο Μαζωνάκη: "Κάποτε μας ακολουθούσε όλους στο instagram, χαλάλι"

Ναταλία Γερμανού

Μέσα από τη στήλη της Εβελίνας Νικόλιζα αναφέρθηκε στον αέρα του "Καλύτερα δε Γίνεται" ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ακολουθεί κανέναν στο instagram και πως πέρασε την Τσικνοπέμπτη του μαγειρέυοντας στην κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" για τους άστεγους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Αθηνά Ευμορφιάδη απαντά για πρώτη φορά για τις πλαστικές επεμβάσεις: "Διάβασα απαίσια πράγματα, ήθελα να βάλω τις φωνές"

Αθηνά Ευμορφιάδη

Η Αθηνά Ευμορφιάδη φωτογραφήθηκε μαζί με την οικογένειά της για το περιοδικό "ΟΚ!". Η πρώην "Survivor" παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο για όλα όσα έζησε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου αλλά και για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την εμφάνισή της πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αρχικά, η αθλήτρια δεν θέλησε να σχολιάσει καθόλου τη Μυριέλλα Κουρεντή εξηγώντας μάλιστα το γιατί: "Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτή τη γυναίκα. Ό,τι και να πω θα βρει έναν τρόπο να με διαψεύσει. Ακόμα και πράγματα που είχαμε όλοι δει, μας έλεγε ότι δεν ήταν αυτό που νομίζαμε. Έλεγε τη μία μέρα ένα ψέμα και την επομένη αναιρούσε αυτό που είχε πει, λέγοντας ένα καινούριο ψέμα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ