Follow us

Χριστίνα Βραχάλη - Παύλος Πιέρρος | Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Βραχάλη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς είναι σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Παύλου Πιέρρου. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ θέλει το ζευγάρι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσει.

Χριστίνα Βραχάλη - Παύλος Πιέρρος | Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Η αθλητική δημοσιογράφος και ο ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στη σειρά του Open, "Τελευταία ώρα" είναι εδώ και πέντε μήνες σε σχέση με τον νέο της σύντροφο και όπως είναι φυσικό περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Οι δυο τους λατρεύουν να κάνουν αποδράσεις και ταξίδια, με αγαπημένο προορισμό την Κύπρο όπου και πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί ο Παύλος Πιέρρος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Χριστίνα Βραχάλη επέλεξε την Ημέρα των Ερωτευμένων για να ανεβάσει την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media. Έτσι, στις 14 Φεβρουαρίου τους βλέπουμε να ποζάρουν χέρι-χέρι με φόντο τη θάλασσα.

Loading...

Το ρεπορτάζ θέλει τους δυο τους να γνωρίζονται σε κοινή παρέα του Open, όπου ανήκουν και οι δύο και τη σχέση τους να προχωρά αρκετά γρήγορα, καθώς μοιράζονται και πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ