Follow us

Celebrity News | Ο υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor & το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο Νίκος Ψαρράς για το #metoo και τις αποκαλύψεις που τον σόκαραν, η Κατερίνα Λέχου για την προσωπική της ζωή & τα "καρφιά" της Μυριέλλας Κουρεντή για τη Σταυρούλα Χρυσαείδη.

MissBloom TEAM
yupiii collage

Survivor | Έπεσαν έξω οι "Μαχητές"! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτήν την εβδομάδα

Celebrity News | Ο υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor & το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Δεν έσπασαν το σερί οι "Διάσημοι" με αποτέλεσμα να εισέλθουν σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού ηττημένοι και υποχρεωμένοι να "δώσουν" έναν δικό τους παίκτη στον τάκο.

Μετά τα στοιχήματα των μπλε για το πώς θα κινηθούν οι αντίπαλοι, η στιγμή της κάλπης έφτασε με τους κόκκινους να ορίζουν τη Βρισηίδα Ανδριώτου ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι' αυτήν την εβδομάδα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Μυριέλλα Κουρεντή καρφώνει τη Σταυρούλα Χρυσαείδη: "Μπήκε διαβασμένη"

Δύσκολες ώρες για τη Μυριέλλα Κουρεντή | Καταρρέει στην αγκαλιά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Την άποψή της εξέφρασε η Μυριέλλα Κουρεντή όσον αφορά τη νέα παίκτρια της ομάδας των "Μαχητών", τη Σταυρούλα Χρυσαείδη. Η ηθοποιός δεν δίστασε να αφήσει μερικές αιχμές για την παίκτρια θεωρώντας πως μπήκε στο παιχνίδι μελετημένα.

Πιο συγκεκριμένα η Μυριέλλα Κουρεντή είπε: "Χθες είχαμε ένα new entry στην παρέα των Μπλε. Είχαμε την Σταυρούλα, την οποία καλωσόρισα και πραγματικά η κοπέλα είναι Survivor. Μας εντυπωσίασε. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ίσως να τρίζουν οι καρέκλες των υπόλοιπων κοριτσιών των Μπλε με την είσοδο της Σταυρούλας γιατί υπέδειξε τρομερή αθλητικότητα και καταπληκτική ευστοχία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κατερίνα Λέχου: "Τα προσωπικά μου είναι τρομερά βαρετά. Δεν ήθελα έναν άνθρωπο από τον ίδιο χώρο"

Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται". Η λαμπερή ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη αναφερόμενη στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά της βήματα.

Για τα δραματικά γεγονότα που βιώνει η χώρα και σύσσωμος ο πλανήτης, η Κατερίνα Λέχου δήλωσε: "Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς γίνεται να κάθεσαι κάπου και να ακούς να σκάνε βόμβες. Στο έργο έχουμε βόμβες και τρομάζω, λέω φαντάσου να ήταν αληθινό. Πώς μπορούν να αισθάνονται αυτά τα παιδιά. Είναι πολύ μεγάλη δυστυχία να μην μπορείς να βρεις ασφάλεια. Που πάνε αυτοί οι άνθρωποι τώρα. Είναι μια τρέλα, ένας παραλογισμός.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νίκος Ψαρράς: "Άκουσα πράγματα που με σόκαραν, πολύ φοβάμαι ότι θα σοκαριστούμε κι άλλο αυτές τις ημέρες"

Νίκος Ψαρράς

Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη για την εκπομπή "Καλύτερα δε Γίνεται". Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τις αποκαλύψεις του κινήματος #Metoo που τάραξαν τα νερά του καλλιτεχνικού χώρου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση "Μα τι λαός είμαστε; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας;"

Μιμή Ντενίση

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Μιμή Ντενίση για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για τον τρόπο που τον διαχειρίζεται ο ελληνικός λαός. Η λαμπερή ηθοποιός εξέφρασε δημόσια της σκέψεις της χωρίς να μασήσει τα λόγια της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση στράφηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: "Μα τι λαός είμαστε;; Διχασμός ακόμα κ για το θεμα της Ουκρανίας;; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωη χιλιάδων αθωων όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε;; Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας με νοιάζει το παρόν κ το μέλλον των ανθρώπων της!!

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ