Celebrity News | Όλες οι υποψηφιότητες προς αποχώρηση στο Survivor & η ενόχληση του Αλέξη Παππά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Σπύρος Μαρτίκας σε παραλήρημα κατά του Γιώργου Κατσαούνη, η επιστροφή του Σάκη Αρσενίου από τον Άγιο Δομίνικο & η πρώτη αντίδραση της Τζένης Ιωακειμίδου μετά τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Survivor | Ο Σπύρος Μαρτίκας σε παραλήρημα κατά του Γιώργου Κατσαούνη - Όλες οι υποψηφιότητες προς αποχώρηση

Οι "Διάσημοι" έσπασαν το σερί ηττών βάζοντας τους "Μαχητές" στη δύσκολη θέση να συμπληρώσουν τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση γι' αυτήν την εβδομάδα.

Η διένεξη του Γιώργου Κατσαούνη και του Σπύρου Μαρτίκα για την καρύδα του δεύτερου πρωταγωνίστησε στο αποψινό συμβούλιο του νησιού. Ο Γιώργος Κατσαούνης τόνισε ότι τον πείραξε η κίνηση του φαρμακοποιού, και πως αν του ζητούσε φαγητό θα του το έδινε απλόχερα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας απ' την άλλη δήλωσε ότι δεν ακούμπησε το πιάτο του, αλλά έφαγε ψίχουλα καρύδας από τον χώρο της καλύβας των μπλε. Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως, κατά τη γνώμη του, ο Κατσαούνης έχει πιο "μοχθηρούς" σκοπούς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Το ξέσπασμα του Κατσαούνη στον Μαρτίκα: "Θες να κάνεις show;"

Καθόλου δεν άρεσε στον Γιώργο Κατσαούνη η απόφαση του Σπύρου Μαρτίκα να βάλει χέρι στην... καρύδα του. Ο Θεσσαλός την είχε αφήσει στην άκρη για να τη φάει αργότερα, αλλά ο φαρμακοποιός την πέρασε για περισσευούμενη τροφή.

Ο Μαρτίκας του πρότεινε να του δώσει κομμάτι του μεσημεριανού του αλλά δεν τον έπεισε. Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά, ο Γιώργος Κατσαούνης υπογράμμισε μάλιστα πως εκείνος κάνει αυτά που κορόιδευε λίγες μέρες πριν. Ο φαρμακοποιός από την άλλη, τον στόλισε, τον κατηγόρησε πως κάνει show, ενώ δεν δίστασε να στάξει νέο φαρμάκι στην κάμερα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σάκης Αρσενίου επέστρεψε από Άγιο Δομίνικο - Φωτογραφίες από την άφιξη του τραγουδιστή

Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Αρσενίου μετά την αποχώρησή του από το "Survivor". Ο δημοφιλής τραγουδιστής που έμεινε στο παιχνίδι δύο εβδομάδες απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Ο ίδιος εμφανίστηκε άνετος φορώντας τζιν, μπλούζα και έναν καπέλο που θυμίζει καλοκαίρι. Ο τραγουδιστής συνοδεύτηκε από ανθρώπους της παραγωγής αλλά δεν πέρασε απαρατήρητος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η πρώτη αντίδραση της Τζένης Ιωακειμίδου μετά τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη

Η απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να κάνει αγωγή στη Ζέτα Δούκα, στο Δώρα Χρυσικού και στον Νίκο Ψαρρά ζητώντας χρηματική αποζημίωση για ηθική και επαγγελματική βλάβη, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και σχολιασμό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν ήταν και η Τζένη Ιωακειμίδου, η οποία είχε επίσης μιλήσει ανοιχτά για τη συμπεριφορά που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η ενόχληση του Αλέξη Παππά με την ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου: "Αυτή η ερώτηση δεν νομίζω ότι είναι της ώρας"

αλεσμένος στη "Super Κατερίνα” του Alpha βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Παππάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Άννα Ζένιου ανέφερε: "Δεν έχω παντρευτεί ούτε την Αθηνά ούτε την Άννα [...] Βρεθήκαμε σε φιλικό πλαίσιο με την Άννα στην Κύπρο. Είπαμε να τα πούμε, τα είπαμε, περάσαμε καλά και κρατήσαμε μια καλή επικοινωνία. Είμαστε φίλοι. Οφείλω να πω ότι δεν θα έχουμε κάτι στο μέλλον. Το αποκλείω”

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags