Follow us

Η σεναριογράφος Οlena Zelenska είναι η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας

"Δεν πανικοβάλλομαι, δεν κλαίω" γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram η Οlena Zelenska που παραμένει δίπλα στον σύζυγό της στη χώρα, μες στο Κίεβο.

olena Splash News- Ideal

Tελικά δεν ήταν ένας και τόσο απλός περίπατος η πτώση της Ουκρανίας, όπως ενδεχομένως φανταζόταν ο Πούτιν. Οι αποτρόπαιες επιθέσεις της Ρωσίας αυτό που έχουν ως αποτέλεσμα είναι να συνταχθεί ο κόσμος στο πλευρό της Ουκρανίας και να ανέβει η δημοτικότητα του Προέδρου Ζelenski ακόμα περισσότερο. Ιδίως, τώρα που αρνήθηκε να φυγαδευτεί αυτός και η οικογένειά του εκτός Ουκρανίας από τις ξένες δυνάμεις, παρότι τού προτάθηκε ευθέως.

Στο πλευρό του παραμένει και η σύζυγός του Οlena. Μάλιστα σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε λίγες ώρες μετά τη ρωσική εισβολή:

"Αγαπημένε μου λαέ! Ουκρανοί! Σας βλέπω σήμερα. Όλους όσους βλέπω στην τηλεόραση, στον δρόμο, στο ίντερνετ. Βλέπω τις αναρτήσεις και τα βίντεό σας. Και ξέρετε κάτι; Είστε απίστευτοι! Είμαι περήφανη που ζω μαζί σας στην ίδια χώρα! Λένε πως οι πολλοί άνθρωποι είναι όχλος. Αυτό δεν ισχύει για εμάς. Γιατί εμείς δεν είμαστε όχλος. Είμαστε ένας στρατός! Και σήμερα δεν πανικοβάλλομαι, δεν κλαίω. Θα παραμείνω ήρεμη, με αυτοπεποίθηση. Με βλέπουν τα παιδιά μου. Θα σταθώ δίπλα τους. Και δίπλα στον σύζυγό μου. Μαζί σας. Σας αγαπώ. Σε αγαπώ Ουκρανία".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ