Follow us

10 χρόνια Missbloom | Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη γιορτάζει μαζί μας απαντώντας στο πιο fun quiz ever

Τι κι αν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, η όμορφη ψυχολόγος βρέθηκε στο Miss Bloom party και στο ροζ στούντιο με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

MissBloom TEAM
Sandy Koutsostamati

10 χρόνια Miss Bloom, 10 χρόνια απαράμιλλης δημιουργίας, διασκέδασης, ενημέρωσης αλλά και έμπνευσης σε κάθε κομμάτι που μπορεί να ενδιαφέρει μια γυναίκα.

Στα 10 (πιο σημαντικά) γενέθλια της ζωής του, το Miss Bloom είχε στο πλευρό του όλους τους ανθρώπους που συνέδραμαν από τη day one στη δημιουργία του. Μία από αυτούς ήταν και η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, αυθεντική Miss Bloomer, που από την πρώτη μέρα και όλα αυτά τα χρόνια έγραψε εκατοντάδες συμβουλευτικά άρθρα, παρέχοντας ψυχολογική στήριξη σε όλες μας. Kαι δεν είναι μόνο αυτό, αλλά απάντησε σε χιλιάδες ερωτήσεις αναγνωστών, μάς βοήθησε να περάσουμε σχεδόν αναίμακτα μια πανδημία με τη στήριξή της, ενώ συνεχίζει να δίνει το στίγμα της σε κάθε θέμα που μπορεί να μας απασχολεί - και την ευχαριστούμε γι' αυτό.

Η όμορφη ψυχολόγος και μανούλα, που όλα αυτά τα χρόνια έφερε εις πέρας άψογα και τους δύο αυτούς ρόλους, έλαβε μέρος στο πιο διασκεδαστικό digital πάρτι από ... απόσταση. Μέσω Skype απάντησε ολόσωστα σε όλες τις fun ερωτήσεις του "The Throwback Game", ενώ η Ελένη Βουλγαράκη την έχρισε Miss Missbloom 2011-2021, φορώντας της ένα ψηφιακό στέμμα.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι θερμές ευχές της προς όλους μας, ενώ δήλωσε ότι αυτή η επέτειος είναι σημαντική και για εκείνη αφού συμπίπτει με τη γέννηση της πρώτης κόρης της.

Δες περισσότερα στο νέο, απολαυστικό βίντεο "The Missbloom Throwback Game" με τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ