Follow us

Μαρία Αλιφέρη | Δεν φαντάζεσαι ποιος είναι ανιψιός της ηθοποιού

Μια συγγένεια που μας ξάφνιασε.

MissBloom TEAM
Μαρία Αλιφέρη NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4" βρέθηκε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας 28/2. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τονΘανάση Αναγνωστόπουλογια τη σειρά "Όρκος” που πρωταγωνιστεί, για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του, ενώ αποκάλυψε και ότι είναι ανιψιός της Μαρίας Αλιφέρη. Συγκεκριμένα, η πασίγνωστη ηθοποιός είναι αδερφή του μπαμπά του.

Παντρεύτηκα στα 31 και στα 35 έγιναν μπαμπάς. Εγώ παντρεύτηκα εντελώς αυθόρμητα. Ήμουν στη σχέση μου με τη Φαίδρα, ήμασταν στον Λονδίνο οι δύο μας και είχαμε φύγει από το 2012 και ένιωθα ότι η σχέση μας ανθίζει. Δηλαδή ήμασταν 3 χρόνια μαζί και ένιωθα κάθε μέρα πιο ωραία. Περισσότερο ήθελα να κάνουμε ένα πάρτι. Το παιδί με έκανε να σκεφτώ τη δέσμευση του πράγματος, είπε για τον γάμο του με τη σύζυγό του, Φαίδρα.

Ενώ για τη διάσημη θεία του, εξήγησε:

Η Μαρία Αλιφέρη είναι θεία μου, είναι αδερφή του μπαμπά μου και είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Εγώ τη λέω και πνευματική μου μητέρα. Από την εφηβεία και μετά είχα φοβερή επικοινωνία μαζί της. Περισσότερο κουβεντιάζαμε πιο πνευματικά. Είναι πολύ διαβασμένος άνθρωπος. Στην επιλογή μου να γίνω ηθοποιός, δεν έπαιξε ρόλο, δεν την είχα ως πρότυπο ακριβώς, δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ