Follow us

GNTM | Σοκάρει η Λία από την Ουκρανία: "Οι Ρώσοι χτυπάνε και στις πολυκατοικίες αμάχους"

"Η γιαγιά μου μένει μόνη της και δεν έχουμε ιδέα τι κάνει, το ίδιο και ο παππούς μου. Δεν βγαίνει κανείς από το σπίτι, είναι επικίνδυνο ακόμα και το να κάθεσαι δίπλα σε ένα παράθυρο".

Λία GNTM Glomex

Για τον πόλεμο που εδώ και μερικές ημέρες μαστίζει τη χώρα της μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTM, Λία Τσουζντάν, στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα”. Το νεαρό μοντέλο περιέγραψε τα όσα έζησαν και εξακολουθούν να ζουν οι γονείς της που ζουν στο Χάρκοβο, αλλά και τη δυσκολία της να επικοινωνήσει μαζί τους.

GNTM | Σοκάρει η Λία από την Ουκρανία: "Οι Ρώσοι χτυπάνε και στις πολυκατοικίες αμάχους"

Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, φοβάμαι κάθε μέρα, δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Όλη η οικογένειά μου μένει στο Χάρκοβο, είναι στα σύνορα με τη Ρωσία. Η γιαγιά μου μένει μόνη της και δεν έχουμε ιδέα τι κάνει, το ίδιο και ο παππούς μου. Δεν βγαίνει κανείς από το σπίτι, είναι επικίνδυνο ακόμα και το να κάθεσαι δίπλα σε ένα παράθυρο.

Στην πολυκατοικία που μένουν οι γονείς μου υπάρχει καταφύγιο. Κανείς δεν περίμενε να γίνει πόλεμος το 2022. Δεν πρόλαβαν ούτε να ψωνίσουν, γιατί ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί. Οι γονείς μου δεν μπορούν να φύγουν από την Ουκρανία. Τους άντρες κάτω των 60 δεν τους αφήνουν να φύγουν γιατί υποτίθεται ότι πρέπει να μπουν στον στρατό. Έχουμε πολλές ώρες να μιλήσουμε με τους δικούς μου, τελευταία φορά που μου έστειλαν ήταν στο υπόγειο.

Στη συνέχεια, φιλοξενήθηκε ζωντανά και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "T-live" χωρίς να μπορεί να κρύψει την αγωνία της για τα αγαπημέανα της πρόσωπα, καθώς είχαν να μιλήσουν πολλές ώρες.

Έχουμε πολλές ώρες να μιλήσουμε, τελευταία φορά που μου έστειλαν ήταν στο υπόγειο του σπιτιού, είχαν χάσει το ρεύμα, αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Ο καλύτερός μου φίλος, με τον οποίο μίλησα πριν μπω στο στούντιο δεν βρίσκεται στο Χάρκοβο, αλλά σε διπλανή πόλη. Προσπάθησε να βοηθήσει τους δικούς μου να φύγουν, αλλά γενικά φοβούνται πάρα πολύ!

Πριν λίγες ώρες μία συμμαθήτριά μου, ανέβασε στο διαδίκτυο ότι βγήκαν να ψωνίσουν γιατί ξέμειναν, και απλά μπροστά τους έκλεισαν οι πόρτες γιατί βάρεσαν οι σειρήνες.

Αυτή τη στιγμή χτυπάνε και στις πολυκατοικίες αμάχους. Από την αρχή βασικά ήταν έτσι. Αυτό για κάποιον λόγο δεν λέγεται πουθενά. Δεν τους νοιάζει!

Είμαι τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά αγαπώ και το σπίτι μου. Νιώθω τρόμο, φοβάμαι πάρα πολύ, είμαι πολύ μακριά και δε μπορώ να κάνω τίποτα. Ό,τι έχω είναι η φωνή μου που χρησιμοποιώ όσο μπορώ. Βλέποντας αυτά που γίνονται δεν έχω λόγια! Αν ρωτήσεις τα άτομα που βρίσκονται εκεί πέρα, δε μπορούν να πουν κάτι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ