Follow us

Πέτρος Φιλιππίδης σε Γιώργο Λιάγκα | "Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω"

Το τηλεφώνημα του Φιλιππίδη στον Γιώργο Λιάγκα, πριν γίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του: "Μου τηλεφώνησε μία μέρα και με ρώτησε 'έχεις ακούσει το όνομά μου';

Αποκάλυψη Λιάγκα: 'Ο Φιλιππίδης μού τηλεφώνησε πριν τις καταγγελίες' - Η ερώτηση που τον έφερε σε αμηχανία NDP

Μια αποκάλυψη αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε το πρωί της Τρίτης 1/3 ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του. Όπως είπε ο παρουσιαστής, πριν γίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού, του είχε τηλεφωνήσει. Τότε συμμετείχε ακόμη στη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" και ήταν η αρχή του κινήματος #metoo στον καλλιτεχνικό χώρο.

Έτσι, στο τηλεφώνημα αυτό ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα, αν είχε ακούσει το όνομά του σε ανάλογες υποθέσεις, φέρνοντας τον δημοσιογράφο σε δύσκολη θέση, καθώς είχε πληροφορίες σχετικά με την υπόθεσή του.

Πέτρος Φιλιππίδης σε Γιώργο Λιάγκα | "Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω"

Συλλέγαμε πληροφορίες για το πώς σκόπευαν κ΄'αποιες κυρίες να οχηρωθούν νομικά για να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μια μέρα μου τηλεφώνησε και με ρώτησε 'έχεις ακούσει το όνομά μου'; Ετοιμάζονται να μου κάνουν κάτι;"

Εγώ βρέθηκα σε δύσκολη θέση τότε γιατί από τη μία είχα πληροφορίες, αλλά δεν μπορούσε να του τις πω. Και του είπα "Πέτρο δεν μπορώ να σου πω από ποιες κυρίες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ακούγονται κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον σου και μάλιστα για βαρύτατες καταγγελίες". Και μου λέει 'Γιώργο κράτα κάτι που θα σου πω γιατί μπορεί και να μπλέξω. Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω…" Σας λέω τότε τι μου είπε πριν γίνει στόχος αυτών των καταγγελιών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ