Follow us

Τζένη Ιωακειμίδου | "Ο Γιώργος Κιμούλης έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές"

Η απάντηση του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη.

Τζένη Ιωακειμίδου NDP

Σε αναδημοσίευση της ανάρτησης που είχε κάνει ακριβώς έναν χρόνο πριν για την κακοποιητική συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη, προέβη η Τζένη Ιωακειμίδου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Αφορμή στάθηκαν οι αγωγές του ηθοποιού και σκηνοθέτη σε βάρος της Ζέτας Δούκα, του Νίκου Ψαρρά, της Δώρας Χρυσικού και του ΣΕΗ.

Στο εν λόγω post σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι:

"Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού.

"Έναν χρόνο μετά, ξανά εδώ" προσέθεσε.

Τζένη Ιωακειμίδου | "Ο Γιώργος Κιμούλης έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές"

Το πρωί της Τρίτης 1 Μαρτίου λοιπόν, ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, παραδέχθηκε στην εκπομπή Happy Day ότι η ηθοποιός λέει αλήθεια για το δικό της περιστατικό.

Μπορεί να υπήρξε ένταση. Αυτό τι σημαίνει; Πήγαμε μιλήσαμε σε πολιτισμένο επίπεδο. Η κα Ιωακειμίδου κατανόησε, δέχτηκε τις εξηγήσεις, ήταν και ο κ. Παυλάκης, έκλεισε η διαφορά παρουσία μου και συνεχίστηκε η παράσταση. Πράγματι η κα Ιωακειμίδου λέει αλήθεια. Οι αλήθειες δεν κρύβονται. Ο κύριος Κιμούλης είναι άνεργος αυτή τη στιγμή εξαιτίας της καταδίκης από την τηλεόραση, που βγήκε η κυρία Δούκα και οι άλλοι δύο δικοί της που θα αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν. Σας λέω ότι πράγματι υπήρχαν διαφορές. Ας πούμε ότι είναι τελειομανής, δύστροπος, δε μπορείς να τον φωτογραφίζεις και να λες να πάει στην Τρίπολη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ