Follow us

Celebrity News | Το αυστηρό σχόλιο της Αννίτας Ναθαναήλ για την Ασημίνα Χατζηανδρέου & η Ελισάβετ Μουτάφη ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον Γιώργο Κιμούλη

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη και το Survivor, τα αρνητικά σχόλια για τη Μυριέλλα Κουρεντή & η αλλιώτικη έναρξη της Ελεονώρας Μελέτη.

MissBloom TEAM
yupiii

Μαρία Αντωνά: "Είχαμε κάνει συζήτηση εξ' αρχής να πηγαίναμε μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor"

Celebrity News | Το αυστηρό σχόλιο της Αννίτας Ναθαναήλ για την Ασημίνα Χατζηανδρέου & η Ελισάβετ Μουτάφη ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον Γιώργο Κιμούλη

Η Μαρία Αντωνά ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για την επαγγελματική , την προσωπική της ζωή και τη σχέση αγάπης με τον Άρη Σοϊλέδη.

Αρχικά, μόνο τα καλύτερα είχε να δηλώσει για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ δεν δίστασε να δώσει ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καλή της φίλη την Αντελίνα Βαρθακούρη: "Μπορεί ο χώρος μας να είναι ανταγωνιστικός, αλλά χαίρομαι που βρίσκομαι δίπλα σε φωτεινούς ανθρώπους που είναι καλό παράδειγμα στον κόσμο, αυτό είναι το κριτήριό μου. Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήμουν δύο χρόνια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | "Η Μυριέλλα έχει καταλάβει ότι θα φύγει από το παιχνίδι, θα πουλήσει και την ψυχή της για να παραμείνει"

Δύσκολες ώρες για τη Μυριέλλα Κουρεντή | Καταρρέει στην αγκαλιά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και στη Μυριέλλα Κουρεντή. To μοντέλο εκτόξευσε για ακόμα μία φορά τα πυρά της στην ηθοποιό, αλλά και στον Τάκη Καραγκούνια για τη στρατηγική που ακολουθούν μέσα στο "Survivor".

Πιο συγκεκριμένα η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: "Η Μυριέλλα έχει καταλάβει ότι κάποια στιγμή θα φύγει από εδώ οπότε πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Αυτή και ο Τάκης φέρθηκαν αυτή τη φορά περίεργα, δεν σκέφτηκαν καθόλου τι μπορεί να συμβεί. Η Μυριέλλα και ο Τάκης δεν σκέφτονται μελλοντικά σκέφτονται την εβδομάδα που θα έχουμε και την ομάδα που θα μας έρθει γιατί έχουν υπογράψει την καταδίκη τους. δεν έχουν καταλάβει ότι είναι πιόνια της τριάδας ειδικά η Μυριέλλα θα πουλήσει και την ψυχή της για να παραμείνει στο παιχνίδι".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το αυστηρό σχόλιο της Ανίτας Ναθαναήλ για την Ασημίνα Χατζηανδρέου: "Δεν θεωρώ υγιές να διαφημίζεις την σχέση σου με έναν άντρα 55 ετών"

Αννίτα Ναθαναήλ

Οι "Μαχητές" του "Survivor" είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους συντρόφους τους μετά τη νίκη τους, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που θα έρθει κοντά με τη σχέση της, τον Χρήστο Δάντη.

Πίσω στην Ελλάδα, η Αννίτα Ναθαναήλ δεν άφησε ασχολίαστη την εκδήλωση της "Μαχήτριας" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελισάβετ Μουτάφη ξεκαθαρίζει το τοπίο μετά τις δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη: "Δεν ήμουν "καταπέλτης" για κανέναν"

Ελισάβετ Μουτάφη Μάνος Νιφλής

Η Ελισάβετ Μουτάφη θέλησε να τοποθετηθεί για τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον Γιώργο Κιμούλη στον αέρα του "Πρωινού", μετά την αναπαραγωγή τους στο διαδίκτυο.

Η λαμπερή ηθοποιός εξήγησε ότι ήταν επικεντρωμένη στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, και στον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Mega Καλημέρα | Η αλλιώτικη έναρξη της Ελεονώρας Μελέτη: "Δεν νιώθω την ανάγκη να δικαιολογηθώ γι’ αυτό που κάνουμε"

Ελεωνόρα Μελέτη

Κάπως διαφορετικά ξεκίνησε το "Mega Καλημέρα” της Τετάρτης, μιας και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πει κάποια πράγματα στους τηλεθεατές με αφορμή όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες.

Αρχικά η παρουσιάστρια είπε: "Καταλαβαίνετε ότι η θέση μας είναι περίεργη. Μας ρωτούν και οι δικοί μας οι άνθρωποι "Πώς νιώθετε τώρα που γίνεται αυτός ο πόλεμος κι εσείς χρειάζεται να κάνετε και μια ανάσα από την επικαιρότητα να πείτε και πιο ανάλαφρα θέματα". Είναι περίεργο το πώς νιώθουμε. Νιώθουμε ότι από τη μία κάνουμε τη δουλειά μας και από την άλλη δεν είμαστε σε αυτό το mood πραγματικά, υπό την έννοια ότι με όλο αυτό που γίνεται γύρω μας προβληματιζόμαστε κι εμείς. Βλέπουμε εικόνες οι οποίες μας στεναχωρούν βαθύτατα και συνειδητοποιούμε κιόλας -αυτό είναι που εμένα με τρελαίνει- ότι είμαστε και εξοικειωμένοι με αυτές τις εικόνες”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ