Ασημίνα Χατζηανδρέου | Ξεσπά σε κλάματα για τον Χρήστο Δάντη: "Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου λείπει πάρα πολύ"

"Περίμενα τόσους μήνες να δω ένα μήνυμα από τον Χρήστο. Με έχει στηρίξει σε πάρα πολλά πράγματα".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Τη χαρά αλλά και τη συγκίνησή της που έλαβε μήνυμα από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, δεν μπόρεσε να κρύψει η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του reality επιβίωσης, η παίκτρια των Μαχητών ξέσπασε σε κλάματα όταν διάβασε το μήνυμα του μουσικού, ο οποίος της έγραφε:

Έλα ρε Morrison βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτι εδώ με τις νίκες, τις ήττες, τα έπαθλα ή και τις στενοχώριες. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σου, εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που κάθε φορά που σε ακούει να φωνάζεις "ΠΑΜΕΕΕΕ” γαβγίζει… Ξέρουμε ότι όσο φωνακλού και αγρίμι είσαι, από κάτω βρίσκεται μια ψυχή σαν βαμβάκι. Και να μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει: "Το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός… ΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ!

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου λοιπόν, βλέπουμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να εκφράζει τα συναισθήματά της, τα οποία και χαρακτήρισε ανάμεικτα, στις δηλώσεις της στις κάμερες.

Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Δε θα το κρύψω ότι περίμενα τόσους μήνες να δω ένα μήνυμα από τον Χρήστο. Καλώς ή κακώς αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά πράγματα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου λείπει πάρα πολύ.

Ασημίνα Χατζηανδρέου | Ξεσπά σε κλάματα για τον Χρήστο Δάντη: "Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου λείπει πάρα πολύ"