Follow us

Δέσποινα Βανδή | Πόζαρε με τη σωσία της και δυσκολευτήκαμε να τις ξεχωρίσουμε

To story που ανέβασε η τραγουδίστρια και η νέα φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δέσποινα Βανδή NDP

Λένε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν σωσία, τον άνθρωπο εκείνο που μας μοιάζει σαν να ήταν δίδυμος/η αδερφός/ή μας και μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στον πλανήτη. Ε λοιπόν, η σωσίας της Δέσποινας Βανδή όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι και πολύ κοντινή της φίλη.

Ο λόγος για τη Σίλια Ποτιούδη, με την οποία συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή και πόζαραν μαζί χαρούμενες στον φακό. Η ομοιότητα μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που με την πρώτη ματιά δεν καταλάβαμε ότι επρόκειτο για δύο διαφορετικές γυναίκες. Αντιθέτως, εκ πρώτης όψεως έχεις την εντύπωση ότι βλέπεις τη διάσημη τραγουδίστρια εις διπλούν, πιθανόν λόγω κάποιο φίλτρου ή photoshop στην εικόνα.

Και για του λόγου το αληθές, μπορείς να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι, κοιτώντας το παρακάτω story που η 52χρονη έκανε repost στο Instagram προφίλ της:

Δέσποινα Βανδή | Πόζαρε με τη σωσία της και δυσκολευτήκαμε να τις ξεχωρίσουμε

Δεν είναι ολόιδιες; Στη συνέχεια βέβαια, η τραγουδίστρια συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα νέο στιγμιότυπο με εκείνη και τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και όλη την παρέα:

δέσποινα βανδή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ