Πέτρος Φιλιππίδης | Παρατάθηκε η προσωρινή του κράτηση στις φυλακές

"Γνωστές ηθοποιοί θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν στο δικαστήριο - Μέχρι τώρα τα κρατούν και δεν τα έχουν πει σε κανέναν".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Στις 18 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την πολύκροτη υπόθεση του ηθοποιού να απασχολεί εδώ και έναν περίπου χρόνο τα μέσα ενημέρωσης.

Όπως ακούσαμε λοιπόν από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 3/3, η προσωρινή φυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως παρατάθηκε έως τα τέλη του Ιουλίου. Θυμίζουμε ότι η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη αποφασίστηκε το καλοκαίρι του 2021 και επρόκειτο να κρατήσει έξι μήνες. Ωστόσο, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο απεφάνθη την παράτασή της για τους επόμενους έξι μήνες.

Σύμφωνα μάλιστα και με όσα αποκάλυψε στο "Πρωινό" ο Τάσος Τεργιάκης, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε προ ολίγων ημερών κάνει και δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης, η οποία δεν είχε γίνει γνωστή, και απορρίφθηκε.

Ο δημοσιογράφος προσέθεσε:

Στη δίκη έχουν κληθεί 10 σημαντικοί μάρτυρες, αυτόπτες μάρτυρες σε ψυχολογική-λεκτική βία και θα καταθέσουν υπέρ των θυμάτων. Τρεις από τους μάρτυρες είναι πολύ γνωστές ηθοποιοί, διάσημες ηθοποιοί. Τις δύο δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ να μιλάνε για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη. Όπως μου το περιέγραψαν, θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν στο δικαστήριο που μέχρι τώρα τα κρατούν και δεν τα έχουν πει σε κανέναν.

Πέτρος Φιλιππίδης | Παρατάθηκε η προσωρινή του κράτηση στις φυλακές