Follow us

"Είδα το πίσω μέρος του λαιμού της από την άλλη άκρη του δωματίου. Γύρισε, με κοίταξε και αυτό ήταν"

Ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis λατρεύτηκαν. Έζησαν έναν τρελό έρωτα που κράτησε 14 χρόνια, απέκτησαν δύο παιδιά, χώρισαν. Αλλά αγαπιούνται ακόμα.

MissBloom TEAM
johnny Abaca/www.visualhellas.gr

Κάποτε, πάνω στο κόκκινο χαλί κάποιας πρεμιέρας, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Johnny Depp αν έχει ερωτευτεί ποτέ με την πρώτη ματιά. Και εκείνος απάντησε: "Ναι, είμαστε μαζί 11 χρόνια και έχουμε κάνει δύο παιδιά. Την πρώτη φορά που είδα τη Vanessa είδα μόνο το πίσω μέρος του λαιμού της από την άλλη άκρη του δωματίου. Μετά γύρισε, με κοίταξε και αυτό ήταν. Τέλος".

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ο Johnny Depp, ένας από τους πιο περιζήτητους, αλλά και ποθητούς, ηθοποιούς της γενιάς του αισθανόταν διαλυμένος για ακόμα μία φορά. Αρκετά χρόνια μετά τον δύσκολο χωρισμό του από τη Winona Ryder (μία σχέση που τον σημάδεψε βαθιά και τον άλλαξε, όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος) ήρθε ακόμα ένα τέλος, αυτή τη φορά στον δεσμό του με το μοντέλο Κate Moss. Τότε ο Depp αισθάνθηκε την ανάγκη να δραπετεύσει, να φύγει από την Αμερική και να ταξιδέψει κάπου μακριά, αναζητώντας αυτό που έλειπε από τη ζωή του.

"Πήγα στο Παρίσι, ψάχνοντας να βρω αυτό που είχα χάσει. Εκεί, στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου, κατά την διάρκεια ενός πάρτι, την είδα. Φορούσε ένα εξώπλατο φόρεμα και στην αρχή είδα την πλάτη της και το πίσω μέρος του λαιμού της. Έπειτα γύρισε και είδα αυτά τα μάτια. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι αυτό είναι έρωτας, ότι είχα μαγευτεί. Αμέσως σκέφτηκα "Τι μου συμβαίνει;"".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ