Follow us

Μίλτος Δημουλής | "Ο Γιώργος Κιμούλης μου είπε ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά στο θέατρο"

Ο ηθοποιός που πρώτος τον κατήγγειλε στο ΣΕΗ πριν από 25 χρόνια, αποκαλύπτει.

Μίλτος Δημουλής ANT1 Glomex

Καλεσμένος στο "Πρωινό" βρέθηκε ο Μίλτος Δημουλής την Τετάρτη 3 Μαρτίου, προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη. Να αναφέρουμε ότι πρόκιεται για τον πρώτο ηθοποιό που τον κατήγγειλε, 25 χρόνια πριν, στο ΣΕΗ.

Αναφορικά με τα όσα βίωσε στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

Άκουσα τον κ. Καπερνάρο που τον σέβομαι πάρα πολύ, αλλά έλεγε τη μισή αλήθεια. Και η μισή αλήθεια, όπως έλεγε ο παππούς μου είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Τον άκουσα λοιπόν να λέει ότι η καταγγελία προήλθε από ένα παραπονούμενο πρόεδρο του Πειθαρχικού που έφυγε από την παράσταση. Ο μόνος που έφτασε να καταγγείλει στη γενική συνέλευση του κλάδου, ήμουν εγώ.

Οι πρόβες τον τελευταίο μήνα πριν από τη γενική δοκιμή ξεκινούσαν περίπου στις 5 το απόγευμα και τελείωναν τα ξημερώματα στις 3-4. Κάποια στιγμή ήρθε το περιπολικό από εκεί, ο κόσμος διαμαρτύρονταν έντονα και ήρθε και μία επιστολή από το ΣΕΗ που μας παρακαλούσε να σεβαστούμε τη συλλογική σύμβαση, δηλαδή να μην καθόμαστε για 10 ώρες για να κάνουμε πρόβα.

Τότε θύμωσε ο Γιώργος Κιμούλης και προέβη σε άσχημους χαρακτηρισμούς εναντίον του ΣΕΗ. Το χειρότερο είναι ότι απαίτησε να πάμε στο Σωματείο και να δηλώσουμε ότι δεν καταστρατηγείται κανένα μέρος της συλλογικής σύμβασης. Εμένα η ψυχοσύνθεσή μου, μού επέβαλε να πάω στο Σωματείο και να πω την αλήθεια.

Υπήρχε εκφοβισμός, προσωπικά με απείλησε ότι δε θα ξαναβρώ δουλειά στο θέατρο. Μπορεί να έκανε και μία πρόβλεψη, πείτε το όπως θέλετε. Μου αφαίρεσε τον ρόλο στη γενική δοκιμή, έναν μικρό ρόλο. Μου είπε ότι τον κόβει για να είναι πιο άρτιο το καλλιτεχνικό του αποτέλεσμα. Το δέχτηκα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ