Follow us

Μαρίνα Πατούλη | "Ο Βλάσσης Χολέβας μού δίνει έμπνευση, να είμαστε μαζί, να δημιουργήσουμε"

Οι δηλώσεις για τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο.

Μαρίνα Πατούλη | 'Ο Βλάσσης Χολέβας μου δίνει έμπνευση, να είμαστε μαζί, να δημιουργήσουμε' NDP

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει στη ζωή της η Μαρίνα Πατούλη, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην (όπως όλα δείχνουν) προσωπική. Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες τη θέλουν σε σχέση με τον σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα, με αρκετά δημοσιεύματα να αναφέρονται σε αυτούς ως το νέο hot ζευγάρι της πόλης.

Έναν σχεδόν χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση της κρίσης σχέσης της με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Παττούλη, η ξανθιά φιλόλογος δείχνει ανανεωμένη και πολύ χαρούμενη. Οι τηλεοπτικές κάμερες μάλιστα τη συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαρτίου σε opening party στο Μαρούσι, με εκείνη εμμέσως να επιβεβαιώνει τη νέα της σχέση όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους:

Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του. Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή.

Μαρίνα Πατούλη | "Ο Βλάσσης Χολέβας μου δίνει έμπνευση, να είμαστε μαζί, να δημιουργήσουμε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ