Follow us

Celebrity News | Η ένταση στον αέρα του "Love it" & η ιστορία που συγκίνησε την Ελένη Μενεγάκη

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκαλύπτει τον λόγο που έχασε "δέκα χρόνια από τη ζωή του", η Σοφία Βόσσου για όσα έχει αγανακτήσει να μιλάει & η Θάλεια Ματίκα για τα προσβλητικά σχόλια που έχει δεχθεί.

MissBloom TEAM
yupiiii

Ένταση στον αέρα του "Love it": "Όταν ξεκινάς κάτι να περιμένεις την αντίδραση!"

Celebrity News | Η ένταση στον αέρα του "Love it" & η ιστορία που συγκίνησε την Ελένη Μενεγάκη

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά έβαλε "φωτιά" στα social media αλλά και στην παρέα του "Love it". Το ζήτημα συζητήθηκε, και όταν η Σίσσυ Καλλίνη θέλησε να αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα tweet του Έλληνα τενίστα προκαλούν αντιδράσεις, ανέβηκαν σημαντικά οι τόνοι.

"Δεν είχε άδικο για τα Harrods, επειδή κάνεις ένα best off και βάζεις όπισθεν. Δεν θα μιλούσα σε αυτό. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει, τότε δέχτηκε μία αναίτια επίθεση" τόνισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Η Σίσσυ Καλλίνη του αποκρίθηκε: "Μην αλλάζουμε το θέμα όμως. Είναι πολλές οι επικοινωνιακές αστοχίες".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H ιστορία που συγκίνησε on air την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης και η εκπαιδευτικός Ελισάβετ Κρίπα βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Πέμπτης στην "Ελένη”. Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA για το πρόγραμμα "Ναι Mπορώ!” που αποτελεί το όραμα και την προσπάθεια τόσο των ίδιων όσο και μιας ομάδας εκπαιδευτικών για την πρακτική φιλοσοφία ζωής για παιδιά και μαθητές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Θάλεια Ματίκα: "Έχω διαβάσει πράγματα προσβλητικά προς το πρόσωπό μου. Με θύμωσαν"

Ιορδανίδης Ματίκα

Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε συνέντευξη στον Θάνο Ξάνθο για το περιοδικό "ΕΓΩ". Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για όλα όσα έχει δει γραμμένα στο παρελθόν για εκείνη.

Αρχικά, η Θάλεια Ματίκα δήλωσε ότι η επιτυχία που γνώρισε στη δουλειά της, δεν την οδήγησε σε έπαρση: "Ποτέ. Είμαι ένας άνθρωπος που πατάει πολύ γερά στη γη, οπότε συνήθως μου συμβαίνει το αντίθετο. Γειώνω πολύ γρήγορα τις καταστάσεις και τα όσα κάνω, που δε θεωρώ ότι κάνω και κάτι τόσο σημαντικό".

Υπήρξε κάποιο δημοσίευμα που να τη θύμωσε; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: "Στο παρελθόν ναι, έχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα πολύ αστεία, αλλά και προσβλητικά προς το πρόσωπό μου. Δεν κινήθηκα νομικά, αλλά με θύμωσαν πολύ γιατί σκέφτομαι ότι έχω δυο παιδιά και κάποια στιγμή μπορεί να μπουν στο διαδίκτυο και να δουν αυτά τα δημοσιεύματα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σοφία Βόσσου: "Έχω αγανακτήσει να μιλάω γι' αυτό τα θέμα. Υπάρχουν τρεις χιλιάδες πράγματα που μπορεί να με ρωτήσει κανείς"

Σοφία Βόσσου

Η Σοφία Βόσσου ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Love it". Η μεγάλη τραγουδίστρια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της, στην αρχή της οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι δέχεται συνεχώς ερωτήσεις σχετικές με την περιπέτεια υγείας που βίωσε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Θοδωρής Αθερίδης: "Η κόρη μου έκανε μια μαγκιά στα 16 της, με έστειλε αδιάβαστο. Έχασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου"

Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στον Κώστα Τσουρό, για την εκπομπή "Mega Καλημέρα". Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πρώτα του χρόνια, αλλά και στην κόρη του Φωτεινή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραδέχτηκε αρχικά για τα σχολικά του χρόνια: "Είχα πολλά ψυχολογικά προβλήματα στην εφηβεία. Υπέφερα από κρίσεις πανικού, από τα 15 μου. Αν μου έλεγες τι δεν θα ήθελες να ξαναζήσεις στη ζωή σου, θα σου έλεγα την εφηβεία μου, δεν θέλω. Ήταν κόλαση για μένα. Τους γονείς μου τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ